Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj realno, shta mac-ovci menjaju sem ikonica i wallpapera?
Mozda se nekom ne svidja beli look u odnosu na 90% mac usera koji mu se dive [dobro i ja bi mu se divio da dam 2 soma evra :)]?

Aj realno, shta mac-ovci menjaju sem ikonica i wallpapera?
Mozda se nekom ne svidja beli look u odnosu na 90% mac usera koji mu se dive [dobro i ja bi mu se divio da dam 2 soma evra :)]?

pa u sustini je u pravu sT4Lj|n - stvano samo promenis ikone i wallpaper :)

ostalo sto mozes da promenis nije eyecandy vec je stvarno unapredjenje funkcionalnosti OS-a... a tu ima mnogo, mnogo, mnogo vise stvari (potrebnog softwarea) od Win-a...

@bigJoe:

Jesam

Mac book i iMac koji planiram da uzmem u dogledno vreme. Skroz su kul, ali opet vidjao sam mnogo lepshe win deskove.

PS: O lepoti ne vredi diskutovati :)

Poslednja izmena:
A ako ne vidite original kako cete da ga kopirate? :)

Videli smo original :)

Sada nas pustite da u miru pokusamo da repliciramo izgled ...

p.s. onima kojima se ne svidja izgled OS X-a i kojima smeta sto moze da se promeni samo pozadina i ikone neka moduju XP u Vistu ili tako nesto :)

A sto je los wall ? :trust:

Pa ne slaze mi se nekako uz njegov win, koji je cisto uspu nekako ruznjikav. Sve je mnogo transparentno, da ne kazem nekako je kic...
Pa na to i idilicna pozadina (nema bre zeMski :) ) mora... Na svu transparentnost i voda (prirodno transparentna), nekako je...

A uz sve to mi se ne svidjaju boje na pozadini, malo mi ne prijaju :wave:

Aj sto izgleda ok, nego sto je i funkcionalno!

Prilozi

• Desktop.jpg
    Desktop.jpg
    180.9 KB · Pregleda: 161
Agrrr imam jako lep dekstop, koji nemogu ovde da okačim (veličina slike u extra kvalitetu je 3.6MB) tj screenshot-a, pa moram da kačim jpg sliku :(
Inače u pitanju je centar Sremske Mitrovice slikan sa EXTRA aparatom, tj lik koji je slikao ovo je profi :)
Imam još brdo slika sa temom SM ali ima vremena...Biće ih još...Obećavam

Prilozi

• desktop1.JPG
    desktop1.JPG
    208.9 KB · Pregleda: 134
reci tom tvom "profi" liku da mu fotka curi udesno. To se uci na prvom terenu na casovima fotografije koji njemu ocito trebaju. Iskreno - slika je bzvz, ne mogu da verujem da nema anti-refleks filter ako je profi lik.. ;)

Ja koliko sam njega shvatio on je baš tako i hteo da ispadne...

...a to je rekao zato sto nije znao da napravi drugacije :D :D :d

bilo je malih problema sa prethodnim postom,sad je sve u redu.
bez kompresije.

Poslednja izmena:
@M!ST!CX Kako se zove taj program u donjem levom uglu, za info o cpu,ram, itd?

to je widget program za Yahoo widget... Imaš bazu na home pageu programa pa pretraži ;)

vec neko vreme pokusavam ponovo da nadjem link ka sajtu sa wallpaperima, mislim da je u ovoj temi neko ostavio link ali nisam siguran.

dakle na sajtu postoji gomila wallpapera: 90% je fotogradisano fotoaparatom i uglavnom su fotografije pejzaža iz raznih delova sveta. ima nekoliko landscape slika radjenih pomocu programa ali kao sto sam rekao 90% su fotografije.

da li neko moze da mi pomogne?

interfacelift.com ?

5 bambija! ;)

@M!ST!CX
e gde si skino ovo ???
Nije skinuto,ovo je kombinacija vise programa:
onaj gore "ala-mac dock" se zove "yzdock"
mouse pointer je sa maca
skin za win je neki sto sam nasao,mislim da se zove aero black(mogu da ti posaljem ako hocjes)
i na kraju tu je i yahoo widget sa widgetima "simple monitor" u donjem levom uglu i "calendar" u gornjem desnom.

@M!ST!CX Kako se zove taj program u donjem levom uglu, za info o cpu,ram, itd?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno