Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U cemu je problem sa yahoo widget?? Sve je radilo lepo, onda je odjednom krenuo da zeza, prebacim bilo koji grad zeza, vratim na BG nece.Sad sam otvorio yahoo widget weather kad mi otvorio onaj stari widget za vreme, probam da namestim BG kaze ne moze da nadje prognozu za grad...
PS. procitao sam da je problem sto je sklonjen MNE i sad stoji samo SRB, ali meni i dalje zeza...

Poslednja izmena:
Louie mantia je releaseovao novu seriju wallpapera:
http://www.louiemantia.com

Sta znaci to releasovao? Kako mozes stranu rec menjati po pravilima srpskog jezika? Zar mi nemamo rec za to - izdati, objaviti, obelodaniti, predstaviti?

Aj razumem za hard disk i ostale stvari za koje namamo reci, ali dokle to ide?

Sorry za OFF ... :crash:

BTW: zanimljiv link ;)

Poslednja izmena:
:d Hehe dobro u Srbiji se sve vise i vise koriste strane reci, koje su govore po srpski...
btw. Resio sam problem sa yahoo widget, opet sam instalirao i sad sve radi ;)
Evo i novog deska:

jel neko koristi yahoo weather widget, meni nece da radi kad stavim lokaciju Belgrade, Serbia, kao doslo je do graske nadjite neku drugu lokaciju

ja koristim widescapeWeather i radi mi doduse sa Novim Sadom :)

probaj da ukucas onaj code YIXX0005

skinuo sam taj tvoj i radi, ne razumem al ajde

pilauda, cekaj mrzelo te je da vidis pocetak ove stranice...ccc

Uzas...

nisam primetio, a ne vidim kako je greska otklonjena, sta treba da se kuca

Za sve koji su Mac OS wannabe :D

Poslednja izmena:
'Alo n00bu, pogledaj naziv teme, m'rš. :d

Btw. illidane, nema više tvojih desktopa? :)

***, još nigde nisam video Mac screenshot, a da mi se sviđa... zanimljivo, to važi i dalje :)

Koga je uopste briga sta se tebi svidja, nakon wallpapera foto-montirane gole goce Trzan koje si kacio po forumu i ostalih kamiondzijskih snova letnje noci...

Mislim, ti si dokazano operisan od dobrog ukusa, come on :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
nijedan :)

to je ubacena senka na wallpaper :D

***, još nigde nisam video Mac screenshot, a da mi se sviđa... zanimljivo, to važi i dalje :)

Koga bre zabole sta se tebi svidja ili ne svidja? :) Ti i tvoji "epilepsija za 12h" desktopovi su dokaz tvog (ne)ukusa :) Get lost.

Koga je uopste briga sta se tebi svidja, nakon wallpapera foto-montirane gole goce Trzan koje si kacio po forumu i ostalih kamiondzijskih snova letnje noci...

Mislim, ti si dokazano operisan od dobrog ukusa, come on :)

:D

@KUTIJA
Nemoj vise molim te da kacis Mac OSX... Mislim nabijas nam komplexe :)

:D

@KUTIJA
Nemoj vise molim te da kacis Mac OSX... Mislim nabijas nam komplexe :)

Ajde da glasamo da zabranimo Mac screenshots ali od pravog mac-a a ne ove ostale koji se muce i pokusavaju "da postignu nesto u zivotu" :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno