Šta je novo?

Windows Mod (2006~2008)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj da je neki avion ali Raptor pfffffff :)
Desktop ti sux :) dobio si nagradu za najruzniji desktop do sada :D

@topuz: vrlo dobar wall-pack...
ovaj sam licno video na danu drzavnosti Francuske (preleteo iznad kuce)...Boeing E-3F Sentry (707-300) AWACS

@kUdtiHaEX: mozda ti se ovaj Sukhoi Su-47 vise dopada? :)

pozdrav...:wave:

Poslednja izmena:
To je vec bolje :)

@topuz: razumem? Projektujem! :D

To je Aqua Graphite, ne Blue.

Ne kapiram, zar vam nije lakse da kupite Mac, nego sto budzite tu kojekakve shareware programe i spucavate kompove u nameri da napravite kopiju :)

Za graphite znam, ali nekako aqua blue bolje stoji. A ja sem wall-a nemam apsolutno nishta vezano za mac. A i koliko vidim novi mac os vozi neku vistoliku travu kao wallpaper :-devil-:

nije trava nego space :)

Ako vam treba neki Mac wallaper kazite, pa cu da vam okacim ovde. Imam sve - Panter, Tigar, Leopard. Vidim da vam se mnogo svidjaju :)

Nista necu da risajzujem - iskopiracu direktno sa boot particije :)

PS: Ukinuli su Leopard Grass wallaper, sada je space - to cete da stavljate na desktop narednih meseci, polako :)

Ako vam treba neki Mac wallaper kazite, pa cu da vam okacim ovde. Imam sve - Panter, Tigar, Leopard. Vidim da vam se mnogo svidjaju :)

Nista necu da risajzujem - iskopiracu direktno sa boot particije :)

PS: Ukinuli su Leopard Grass wallaper, sada je space - to cete da stavljate na desktop narednih meseci, polako :)

ako imas vremena sve da ih upload-ujes, evo ja bih zeleo te wallpaper-e...hvala :wave:

evo i 'iljaditi post :D
valjda je red da ode u sticky :)

@Deki
thx za wallove ;)

I nemoj da nas palis da kupujemo mecove, mLogo su bre skupi :D

Al nas muči ovaj Delimir, aj ga izbacimo sa ove teme :p

Ova tema bi stvarno mogla u sticky, mada je dovoljno popularna, da nikada ne ode na drugu stranu :D

As raw and brutal as it gets... :)

P.S. Manje pričajte & pitanja za walls/icons na PM. Hoću da vidim neki desktop. :D

Poslednja izmena:
Besede su obrisane, glupo je da trujemo ovu temu time :) obracun cemo nastaviti na drugom mestu u drugo vreme.

Sto li sam se ja 3povao da je alu to sam bog zna...svejedno, skripuce malo i smara :)

Izdao sam Mac style customization: presao sam na Vistu :)

Da ne ispadne da je delimir dzabe uploadovao pozadine...
thx illidane za info o avedesku :wave:

nesto ti mutne one ikonice :)
jesi stavio u Desklet Properties image quality na best?

Ako mislis na ove kroz ave, nisam ubacio png :( Zaboravan, ali cu odraditi, pa ce biti full ;)

da te dve levo :)

Nije skinuto,ovo je kombinacija vise programa:
onaj gore "ala-mac dock" se zove "yzdock"
mouse pointer je sa maca
skin za win je neki sto sam nasao,mislim da se zove aero black(mogu da ti posaljem ako hocjes)
i na kraju tu je i yahoo widget sa widgetima "simple monitor" u donjem levom uglu i "calendar" u gornjem desnom.

ma sada furam classic zbog sistema

Sve je isto samo si promenio zid-papir,a to mi je jako poznato kod nekih:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno