Šta je novo?

Windows 8

Ja sam cekao oko 3 dana da mi posalju, a 2 puta sam registrovao jedan te isti mail.

Taman da ti posaljem PM da hocu, stize mi mail ..

Ostavio sam adresu IKOM-a na kraju, stiglo je nakon 2-3h, nije mi uopste nista stiglo na gmail i nakon 3 dana i 3 pokusaja. Proverio sam i u spam folderu...ko' bi ga znao ..

Inace hvala na ponudi, mozda ce nekome drugom zatrebati :)

Meni kljuc za WMC stigao za neverovatnih 2 minute samo. Poslao sam sa mojeg hotmail-a naloga kojeg imam godinama, mozda je to razlog.

^ nije to razlog. Video si koliko sam ja cekao, a bio je @live mail nalog.

Drugari, a jel radio neko instalaciju preko windows 8 RP? Jel brise sve ili ne?

Moje mišljenje o osmici. Osmica je fenomenalna!
PC koristim od '91 i ovo je najteža tranzicija do sada. Ali kompjuter više ne koristim samo ja, tu je i sin od 3 godine i supruga.
Klinac već godinu dana piči igrice na androidu i veoma se izveštio kod instaliranja i google plej prodavnice. Ovde postoji isti sistem sa windows prodavnicom gde već ima dosta istih igara koje igra na telefonu. Sve mu se pali za sekund, a za sekund izlazi iz igrice na windows taster na tastaturi. Podesio sam mu plejliste crtanih filmova kao live tiles.
Supruga je manje zahtevni korisnik, tako da sam joj namestio gugl hrom, xbox music i TuneIn, razne aplikacije za kuvanje, koje su zaista fantastične, i par igrica koje ona igra.
Ja imam svoj nalog, koji preskače kompletno metro interfejs i dobijam sve što imam i na sedmici, samo bolje i brže.
Konačno je svako dobio šta mu treba :)

@ed_hunter
Prijatelju, smorio si nas više sa tvojom žalopojkom. Odgovorio sam ti već u temi koju si otvorio, pa da se ne ponavljam ovde.

niko ne kaze da nisam dobio odgovor, ja samo zadrzavam pravo da trubim kako su amd slepci... btw jel tebi lepo poznaje karticu sa generickim driverima? ne pise samo unkown display adapter kao meni? ili mozda samo display adapter, ne secam se vise, uglavnom sistem pojma nema koju karticu imam...

Dok je bila u mašini lepo je prepoznavao kao Radeon 4800 series - blablabla WDDM 1.1.

seriju 4xxx i nize :/
Ja ne znam kakav ti problem imas sa karticom. Znaci u Netbook-u se nalazi Radeon 1200HD, starija kartica ohohoooo od te tvoje. Instalirao sam drajvere sa AMD-ovog sajta i sad netbook radi predobro. Za jedan procesor AMD na 1.2ghz i tu graficku, sve radi fantasticno

Poslednja izmena:
Ja imam HD4890 u mašini gde sam stavio Win8. Nisam nikakve drajvere instalirao i sve što sam probao je radilo bez problema, uključujući i igre.

Kod ed_huntera je, ako se ne varam, problem što mu osmica ne prepoznaje karticu kao 3800 series, već kao standard graphics adapter sa default drajverima, a sa drajverima sa AMD sajta mu ne radi tune-in radio, mada ne vidim kakve veze imaju grafički drajveri sa puštanjem muzike :trust:

tačno tako. a ja kad bih znao šta je i kako da rešim, ne bih pitao ovde pametnije od mene :D nisam jedini sa tim problemom... rešiće ga vala neko, ili ovi iz msa ili ovi iz amda. realno neću da crknem bez streaminga medija... mada onaj xbox music radi ko podmazan...

Poslednja izmena:
Nek se pridruzi Linux ekipi - i oni bacaju hejt na AMD grafe i drajvere ;)
Elem 8-ca je u sitnim stvarima bolja od 7-ce po nekom mom misljenju - samo se streba prilagoditi na ovaj novi UI sto i nije toliki problem ;)

Poslednja izmena:
At last konačno sam ga i ja ubo kad bi ga ubo još jedared e to bi bilo.....

jel moze neko da mi objasni kako se aktivira win8? probao sam sve zive aktivatore i nista..

Ja sam stavio onaj Google Search on objedinjuje sve, gmail, maps, search . . . sve googe servise..

Danas mi stize laptop pa razmisljam da instaliram Win 8 samo nemam pojma koja je verzija

skinuo sam je pre jedno mesec dana sa Microsoft sajta valjda ona fora 3 meseca besplatno

Interesuje me jel valja ta verzija? Da se ne cimam za dzabe

Ja sam juce instalirao na neki stariji komp: MSI K9N neo, AMD athlon 5000+ , 2Gb Ram, i radi bas lepo. Sve drajver je instairao automatski. Inace skinuo sam onu verziju 16u1 win8, ima odmah i aktivator i sve potrebno.

Vrh Dno