Trajace ti tih 24 meseca, a kada istekne ako i dalje budes clan MSDN-a dobices novi kljuc, tako je bar meni bilo sa sedmicom. Ne moras da brines za to.
A koju verziju windowsa da "uzmem"? Do sad sam koristio Win 7 Ultimate.
Pro ili Enterprise? Enterpris ima vise "dodatnih opcija" koje predpostavljam da nikad necu koristiti, i enterprise je pravljen za "office"?
A koju verziju windowsa da "uzmem"? Do sad sam koristio Win 7 Ultimate.
Pro ili Enterprise? Enterpris ima vise "dodatnih opcija" koje predpostavljam da nikad necu koristiti, i enterprise je pravljen za "office"?
Ultimate => Enterprise.
pa nije aktiviran, iako mislis da jeste, ili je evaluation verzija.
http://www.engadget.com/2012/10/26/microsoft-free-media-center-upgrade-for-windows-8-pro/
Pa ko ima legalan kljuc, neka pozuri.![]()
Da li je kod vas prosao ovaj update:
Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2756872) Download size: 169.9 MB
Kod mene vec neko vreme pokusava da se instalira ali nakon restarta dobijam fail.
P.S. Ni mape vise ne rade, ne prikazuje nista kada zumiram, a znam da je sve radilo kako treba ranije.
Da li je i kod vas isto?
baš ovo! nisam lud da odem i puknem grdnu lovu u prodavnici. uvek ima likova koji nekako nabave ključ pa prodaju.Pa legalan kljuc kupljen na divljaka.:d
ne, to znači da ne treba da koristiš pc! ajmo, post pc era, idemo, ne treba nam stoni komp... hihiAko mi se svidja iOS, da li to znaci da sam obavezan da koristim i Mac?![]()
Da li je kod vas prosao ovaj update:
Update for Windows 8 for x64-based Systems (KB2756872) Download size: 169.9 MB
Kod mene vec neko vreme pokusava da se instalira ali nakon restarta dobijam fail.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari