Šta je novo?

Windows 8

a ko će da komentariše ovde kad po slobodnoj proceni max 40% ljudi ima legalan windows? a od tih 40% otprilike 10% se zanima za win8, a od njih 2% želi da uzme win8

:d
Rekao sam da prestante pricu o pirateriji, a ne da onaj ko nema legalan windows ne sme da komentarise.

Win je odličan. Metro takođe. Sve je nekako brže i dostupnije.
Mislim da je za nijansu optimizovaniji od 7ice po pitanju brzine i da sve brže radi (bar na mojoj makini).
Svi uređaji su mi proradili iz 1ve ali se sada samo čeka "trajni" aktivator :d....

Odlično. Go M$, go ;).
reče čovek koji ima i7, 8gb ram, i gtx 465
Rekao sam da prestante pricu o pirateriji, a ne da onaj ko nema legalan windows ne sme da komentarise.
jasno, ali moja poenta je da će ljudi koji nemaju legalan win komentarisati o pirateriji, jer im je to jelte bitno...

Poslednja izmena:
Za te pare koje si dao na original win si do sada mogao televizor da uzmes :D :)

Radi odlično i na mojoj kanti od lapa DC 2.20Mhz, 2GB rama, HD3200... HP.... eto već mjesec dana nikakvih problema, metro puno ne doživljavam mogu i bez njega jedino za searh i to brzo nađe sve što treba, na storeu ništa pametno meni osim flipera za sada, vrijeme, mail i to ionako imam i bez metroa.... Posebno sam navikao na gmail tako da ovaj njihov ionako ne dolazi u obzir recimo.... Brže je klizi da tako kažem a mogu misliti kako je tek na nekoj pravoj makini i7 itd..... Dobro je nije loše. :)

p.s Da naravno sve što trebam mogu i na Objectdock staviti i više dockova od kojih neki mogu biti i skriveni ionako se igramo skrivača po osmici. charm (bar) jel? :)

Poslednja izmena:
reče čovek koji ima i7, 8gb ram, i gtx 465

jasno, ali moja poenta je da će ljudi koji nemaju legalan win komentarisati o pirateriji, jer im je to jelte bitno...

Takvi ce biti kaznjavani i brisani postovi jer je jelte mnogo bitnije postovati pravila.

Drajveri za xonar zvucne karte rade,ali audio centar ne radi!

5326434_460s.jpg

Morao sam. Toliko je epic. :laugh:

Poslednja izmena:
Trudim se da skapiram al ne ide..

Meni je posle nekoliko sesija u VirtualBoxu nejasno šta su hteli da postignu sa ovim hibridom...

Meni je posle nekoliko sesija u VirtualBoxu nejasno šta su hteli da postignu sa ovim hibridom...

Hteli su da uvedu nove standarde,isto kao sto su uradili sa svim prethodnim verzijama windows-a.Uvodjenjem windows xp-a korisnici su dobili wi-fi,vece kapacitete hdd i ram memorija,brze procesore i graficke,poceo je i takodje i softver sa njim bolje,brze i funkcionalnije da se razvija.Sa Vistom opet ista stvar,dok sa windows 7 je usavrsena postojeca tehnologija,a takodje su doneti i novi standardi poput ssd-ova (koji su sad sve jeftiniji).Windows 8 donosi interfejs osetljiv na dodir,bolju optimizovanost za nove uredjaje i ssd-ove i jos mnogo toga.Hocu da kazem da svaki windows donosi nesto novo i bolje od prethodne verzije.Ne vidim poentu da pojedini clanovi budu toliko isfrustrirani zbog novog interfejsa koji cas posla moze biti zamenjen obicnim start menijem,a sa sobom donosi i dosta novina.
P.S Cim Windows 8 izadje zvanicno krajem sledeceg meseca,pocece i masovna proizvodja monitora na dodir sa prihvatljivom cenom.

A kako ce to da funkcionise u gajbama? Sta nabijem stolicu skroz uz sto, ekran na 5 cm od face.. u cemu je poenta?

Ne moraš uopće koristiti metro koristi desktop, ne moraš uopće koristiti osmicu ako ti ne valja itd ne vidim problem. :)

e svašta ću ovde da čujem, pa i to da je windows doneo nove i brže grafičke, veće hard diskove, brže procesore i ssd.

0_0

i need to take a break....

Hteli su da uvedu nove standarde,isto kao sto su uradili sa svim prethodnim verzijama windows-a.Uvodjenjem windows xp-a korisnici su dobili wi-fi,vece kapacitete hdd i ram memorija,brze procesore i graficke,poceo je i takodje i softver sa njim bolje,brze i funkcionalnije da se razvija.Sa Vistom opet ista stvar,dok sa windows 7 je usavrsena postojeca tehnologija,a takodje su doneti i novi standardi poput ssd-ova (koji su sad sve jeftiniji).Windows 8 donosi interfejs osetljiv na dodir,bolju optimizovanost za nove uredjaje i ssd-ove i jos mnogo toga.Hocu da kazem da svaki windows donosi nesto novo i bolje od prethodne verzije.Ne vidim poentu da pojedini clanovi budu toliko isfrustrirani zbog novog interfejsa koji cas posla moze biti zamenjen obicnim start menijem,a sa sobom donosi i dosta novina.
P.S Cim Windows 8 izadje zvanicno krajem sledeceg meseca,pocece i masovna proizvodja monitora na dodir sa prihvatljivom cenom.
kakav trip :lupko:

Lepo receno ;)

A kako ce to da funkcionise u gajbama? Sta nabijem stolicu skroz uz sto, ekran na 5 cm od face.. u cemu je poenta?

Ne prenagljuj.Tehnologija je sve bolja i efikasnija.Kreiraju se konvertabilni racunari i monitori koje ocas posla mogu da se skinu sa postolja i da se koriste kao tablicni racunari.Tastaura i mis ce i dalje ostati neophodno sredstvo za upravljanje funkcijama windows-a,samo im se sad dodaje i novi nacin upravljana tj prstima koji odavno postoji,ciji je komfor sad upotpunjen.

Pa zar nije?Pogledaj malo ogranicenja prethodnih verzija windowsa(pocev od 95-ice) i kakav je tada hardver(ukljucujuci i njegove mogucnosti) i softver postojao sa njih.

Poenta i jeste da se izda i pređe na OS sa sublimiranim funkcijama podrške (rada) tableta, laptopa i desktopa (koji polako odumire).
Isto to rade Linux distroi i Apple.
Ne vidim razlog zašto se onda pljuje po 8mici?

Brza je i efikasna za sada. Videćemo za dalje...

Dokle više sa tim desktop odumire?? To nečije puste želje...

Vrh Dno