Da li ikome Waterfox crashuje kao lud na Windows 8 Enterprise? Izgleda da cu morati preci na Chrome dok ne srede situaciju.
Pa ako ce biti desktop verzija, onda ce da radi, ali ce valjda na vecini tableta biti RT verzija, zbog toga i jeste tu.
Meni jos nema na dream sparku.
Pa nece moci ni da ga pokrene. Nece biti isti programi za desktop i tablet, mogu jedino vizuelno biti isti.
dal moze da se koristi ovaj windows 8 sa MSDN-a, nekativiran, znaci bez ikakvih krekova, u nekoj firmi? dal se smatra piraterijom?
dal moze da se koristi ovaj windows 8 sa MSDN-a, nekativiran, znaci bez ikakvih krekova, u nekoj firmi? dal se smatra piraterijom?
Mislis da li moze da se koristi dok je neaktiviran ili da li moze da se koristi ona trial verzija? Firma moze da koristi W8 sa MSDN-a aktiviran ili neaktiviran, na isti nacin! Prosto, to je OS licenca iskljucivo za interna testiranja, ne za radne stanice, ne za user desktope, ne za production env.
Ona trial verzija moze da se koristi kako pise u licenci (nije ista kao i MSDN, mislim da je manje restriktivna po tome sta sme da se proba na njoj, ali naravno - max 30 dana)
Jesu, ali nisi pitao koliko su ga sakrili@RazbojNick
Mora da se ide u desnom cosku, dole ili gore, pa settings, pa power, pa tek onda shut down. Mnogo su ga sakrili
@priest77
Na desktopu deni klik/new/Shortcut. U location stavis: "C:\Windows\System32\shutdown.exe -s -t 01", promenis ikonicu, ja sam tako namestio i restart, stavio ikonice koje idu za Shut down i restart, i na jedan klik mi je sve...
To sam odradio i obrisao sam onaj program gore. Ostavio sam Shout down dugme na metro, valjda ga necu stiskati greskom sto kaze @RazbojNick
http://www.techfeb.com/2012/03/how-...or-shutdown-restart-and-log-off-in-windows-8/
Jel prati jos neko na DreamSpark-u krajnju verziju, cudi me da je jos nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari