Risko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2006
- Poena
- 395
Koliko promena u W8 covece... pa se promena logoa komentarise![]()
![]()
![]()
Od svega sto si napisao, jedino sto ce krajnji korisnici primetiti je... Metro.
Cak ne znam ni da li ce ReFS mene pogoditi kao developera FS filtera.
Ti i ja se ne racunamokako si dosao do tog zakljucka, evo ja sam krajnji korisnik![]()
skoro sve sto sam nabrojao, "krajnji korisnik" ce da primeti, hybrid boot, EUFI, zatim ide metro i sve aplikacije i opcije koje donosi, novi windows explorer, ie 10, app store, file history, taks manager, itd....
Koliko promena u W8 covece... pa se promena logoa komentarise![]()
![]()
![]()
Bice promena u zaradi M$![]()
ReFS nece biti uopste u Win8, vec i W8 Serveru samo. Primena ce mu biti jaaaaako specificna.iskreno da li mi neko moze reci ili uputiti gde je obljasnjeno sta se dobija sa tim novim fajil sistemom zbog cega je bolji u odnosu na ntfs i kada ce biti zvanicno u opticaju
Koje "glasine"? Sve ovo su zvanicne stvari od ljudi iz MS-a. Mozda kriju nesto veliko, ali cisto sumnjam.Dobro, možda ste ti, alfaunits i ti lemik, u pravu za ovo što tvrdite u vezi promena u Windowsu 8. Ali NE ZABORAVITE da je vaše mišljenje zasnovano samo na glasinama i na onome što se do sada zna, a to je vrlo malo.
Ja i pricam o promenama koje se VIDE, ne onih ispod haube - ili nisi procitao sta sam pisao?Drugo, vi zaboravljate koliko boljitka Windows 8 donosi na hardverskoj optimizaciji, npr donosi nativnu USB 3.0 podršku, donosi nativnu BlueTooth 3.0 podršku, potpuno novi file system zasnovan delimično na NTFS...sve su to promene ispod haube, a neki ljudi ovde to veoma podcenjuju.
Ne kazemo da nema nicega novog, nemoj ti sada da gresisMolim vas da ne budete zlonamerni ovoliko ili da kažete kako ničega novog nema, vi vrlo grešite !
zato sto su post PC uredjaji u usponu a Metro interfejs je interfejs namenjen ovim uredjajima.Zasto kazem to taj famozni METRO (koji ja nisam jos probao, jer nisam skinu alfu) svi pljuju i zasto ne ostaviti mogucnos korisnicima da ako zele ne koriste metro, nego moraju da traze neki program da bi iskljucili metro ili da caprkaju po bazi....Mozda ja nisam upravu mozda gresim ne znam...
moras malo vise da pratis Apple ako mislis da budes u toku sa novim tehnologijama:
http://www.apple.com/macosx/whats-new/auto-save.html![]()
ako ukucas "windows 7 history vault" u Google izlaze samo naslovi tipa: "Rumored Windows 8 Feature: 'History Vault' | PCWorld". jesam li propustio nesto?Jes vala, samo sto W7 vec ima history vault
@alfaunits: A sta ce biti te specificne promene?
griffine, sta si se ti to nalupetao? Auto save radi odlicno, tj. onako kako je zamisljen (naravno, moguce je da to se vise svidja kako to radi u Windowsu, nisam se udubljivao u onaj link koji si ostavio, ali po duzini stranice i gomili screenshotova mogu da zamislim koliko je to "jednostavno" u Windowsu). Ma sigurno je bolje uredjeno nego u OS X-u, sta oni znaju, bezveze ubacili PDF reader i ISO mount pre 10 godina... Spotlight, kompozitni desktop, mission control, quick look, ikone, misa, metro multitouch ui... necu ni da spominjem
sve je to Microsoft uredno donosio na vreme u siroke nardodne mase
ako ukucas "windows 7 history vault" u Google izlaze samo naslovi tipa: "Rumored Windows 8 Feature: 'History Vault' | PCWorld". jesam li propustio nesto?
EDIT: sad sam uzeo da citam link i ne mogu da verujem da i dalje prave ovakave gluposti: u metro interfejsu kliknes na Control Panel i onda se otvori onaj kupus od klasicnog kontrol panela. ekrane za konfigurisanje File Historyja ne vredi ni komentarisati.
i na kraju: File History je isto sto i Time Machine iz 2007. !!?
... dakle Auto Save ce ubaciti u Windows 9.
nice.
multi monitor podrška? zar to već nema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari