Vidi se najj po tvojoj masini iz potpisa sve se nema :d a mora da ti je i taj win na njoj skupo placen :d
Ali si odlucio da ipak prihvatis ponudu za 0e.![]()
UEFI BIOS će verovatno biti obavezan i za desktop, što znači da W8 neće moći da se stavi na malo starije mašine koje u potpunosti ispunjavaju ostale specifikacije i na kojima W7 radi odlično?
Koliko vidim UEFI ce biti potreban samo za secure boot. Da je kao sto ti kazes 95% racunara u Srbiji ne bi moglo da potera "osmicu"UEFI BIOS će verovatno biti obavezan i za desktop, što znači da W8 neće moći da se stavi na malo starije mašine koje u potpunosti ispunjavaju ostale specifikacije i na kojima W7 radi odlično?
Secure Boot
Secure boot is a controversial[49] UEFI-based feature to "prevent unauthorized firmware, operating systems, or UEFI drivers from running at boot time".[50]
Microsoft will require new PCs to have the UEFI secure boot feature enabled by default to be given Windows 8 certification. Microsoft requires that manufacturers must offer the ability to turn off the secure boot feature on x86 hardware, but must not offer such an option on ARM hardware.[51][52][53]
ja ni nemam neku želju toliku da probam taj windows 8... osećam se ko ovca za šišanje, imam original win 7 i xp, sad još i osmicu da kupujem kad izađe? neka hvala... dokle god mi radi na ovima sve... baš su bezobrazni, da barem daju neki popust ljudima koji su im kupili stare sisteme, nego ništa... kupi svaki sistem iznova. e neće da može kod mene.
Daju, recimo CET:Jeste al ovi "nasi" ne daju stipse
Sa cime?najsrećniji sam bio u vreme win98...
A sta hoces, da kupis Win95 i da do kraja zivota dobijas Free OS?![]()
Naravno da ne ali smanjena cena za postojeće korisnike (upgrade) bi bila veoma poželjna opcija. To mnogi rade, naravno MS ne jer je uspeo zahvaljujući monopolu i jedna je od najbahatijih kompanija na tržištu.
I, kad ce beta osmice - posle CES-a su pominjali februar. Da li imamo ima blize informacije o tome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari