malo vise o novom "hibernate" boot-u sa MSDN bloga http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/09/20/reengineering-the-windows-boot-experience.aspx
Bila je agilnija u igrama jer su ATI i Nvidia u međuvremenu sredili drajvere (drajver model za Vistu i sedmicu je isti)
Ja sam za potrebe nekog testa upoređivao Vistu i sedmicu, u DX10 režimu je čak Vista SP2 bacala koji frejm više od vanila sedmice.Nije baš tako, pošto sam ja odmah prelaskom sa jednog na drugi odmah primetio razliku, sa istom serijom drivera.![]()
A koji je sad mesec, bog s tobom?jel me sprdas ? jel to neki RS, ili neka beta, wtf ?? au al sam ja neobavesten po pitanju ovog! wikipedija kaze da tek u septembru izlazi dev preview
Maloletnice se pale na bagovit fijat stilo ?
Dobar je, fino radi, ako nista iskljucis metro i imas brsi win 7 i to legalan a leti
Maloletnice se pale na bagovit fijat stilo ?
Dobar je, fino radi, ako nista iskljucis metro i imas brsi win 7 i to legalan a leti
Da li zna neko kako da promenim Fahrenheite u Celzijuse u Weather Appu ili je to za sada još uvek nemoguće?
maloletnicama u ovoj krizi je Fiat stilo avijon. jer im je GSP alternativa.
nego, dajte mi info, lakse mi vas da piam nego da gledam Geek wars po netu (koji je ocigledno u kulminaciji) - koji je RAM requirement za Win8 ? kapiram da su morali i da ga smanje, jer bi trebao biti tablet kompatibilan (bez obzira na verziju procesora) pa me zivo zanima dal je manje zahtevan od 7mice ?
ja imam 4GB ram-a na svom PC-ju i voleo bi da eventualno instaliram neki stabilan release 8mice kada izadje, ali mi od tih 4GB, pola giga ide na integrisanu grafu (crkla 4850, ali mi je mnogo super kul maticna)
Ovo otprilike znaci da DAZ netje motji pantitju sa secure boot-om, ako ja shvatih dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari