Serveto
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2007
- Poena
- 320
Malopre sam se vratio od prijatelja, gde smo instalirali osmicu. Na prvi pogled simpaticno, ali nakon dva sata koriscenja... 
Ne svidja nam se to sto ne mozemo da ugasimo aplikacije pokrenute iz start menija (Metro UI, cini mi se da se tako zove
), indexiranje je mnogo sporije nego u sedmici (potpuno prazan hard disk, samo je sistem na njemu), cesto nesto blokira, nekad secka animacija pri povlacenju prozora (kad se sa leve ivice ekrana povuce prozor na desno), nema pretrage kao u sedmici, gomila klikova do gasenja racunara... Inace, ima neki core duo, gf8600 i 3GB RAM-a, sve instalirano na prazan (potpuno ispravan) hdd od 320GB.
OK, svesni smo da je ovo tek pocetak, nije jos ni beta, pa cemo oprostiti mane. Za sad. Nesto mi se ipak cini da programi do kraja nece ni moci da se ugase, da ce to tako ostaviti. Ne verujem da cu u tom slucaju ikad koristiti onakav start meni na desktop racunaru.
Nisam citao prethodne strane, ako je i bilo reci o ovome, nema veze, ovo su zapazanja mog prijatelja i mene.
Prvi utisci, je l'...
Odmah je formatiran hdd i nastavljeno koriscenje sedmice.
Ne svidja nam se to sto ne mozemo da ugasimo aplikacije pokrenute iz start menija (Metro UI, cini mi se da se tako zove
OK, svesni smo da je ovo tek pocetak, nije jos ni beta, pa cemo oprostiti mane. Za sad. Nesto mi se ipak cini da programi do kraja nece ni moci da se ugase, da ce to tako ostaviti. Ne verujem da cu u tom slucaju ikad koristiti onakav start meni na desktop racunaru.
Nisam citao prethodne strane, ako je i bilo reci o ovome, nema veze, ovo su zapazanja mog prijatelja i mene.
Prvi utisci, je l'...
Odmah je formatiran hdd i nastavljeno koriscenje sedmice.