ne znam dal je bilo ovo - prvi utisci jednog korisnika o Win 8:
[YOUTUBE]WTYet-qf1jo[/YOUTUBE]
poprilicno los video, verovatno nije ni koristio Win8 ...
pazi totalno mu s**** workflow Win8, sve je skriveno, sav se izgubio, kako ??? ne kapiram, desktop je POTPUNO ISTI KAO WIN7, 5 minuta ti treba da skapiras gde je charms bar koji mozes totalno da ignorises, isto i za novi metro task switcher..
2 minuta ti treba da skines neki od 10 programa koji menjaju start menu, i da dobijes potpuno isti Win7 desktop.
ali ne, on ne moze da radi koliko se sve promenilo i sad se izgubio![]()
poprilicno los video, verovatno nije ni koristio Win8 ...
pazi totalno mu s**** workflow Win8, sve je skriveno, sav se izgubio, kako ??? ne kapiram, desktop je POTPUNO ISTI KAO WIN7, 5 minuta ti treba da skapiras gde je charms bar koji mozes totalno da ignorises, isto i za novi metro task switcher..
2 minuta ti treba da skines neki od 10 programa koji menjaju start menu, i da dobijes potpuno isti Win7 desktop.
ali ne, on ne moze da radi koliko se sve promenilo i sad se izgubio![]()
Deluje mi da nisi ni pogledao ceo video i usao u sustinu problema UI-ja Windows-a 8. nije uopste glavni problem vracanje start button-a, glavni problemi su konstanto saltanje iz jednog interfejsa u drugi, neintuitivnost ovakvog nacina rada, neintuitivnost samog Metro UI-ja, celokupna nekonzistentnost, a sve to zajedno znacajno smanjuje produktivnost ljudi koji racunar koriste za neki ozbiljniji rad. sve to bi nekako bilo i oprosteno da se posle odredjenog vremena potrosenog na ucenje nekih osnovnih radnji u novim UI-jevima ostvaruje odredjena korist, olaksanje rada u odnosu na prethodnu verziju ali prakticna korist promena koje su uveli maltene ni ne postoji osim sto su napravili hibrid koji zele da prodaju i na mobilnim uredjajima i na desktop-u sto je nemoguce zbog razlicitih namena tih uredjaja. i sam znam koliko sam mrzeo OSX zbog Mission Controla koji mi nije doneo nikakvu korist u radu a promena je bila daleko manja i nije uticala toliko na rad u odnosu na promene koje je MS uveo menjanjem Windows 7 UI-ja (koji je bio sasvim korektan) .
Овако је на Windows-у 7 (а и на ХР-у) мени било подешено: Са ALT+SHIFT мењам између енглеског и српског, а кад одаберем српски, са CTRL+SHIFT мењам између ћирилице и латинице. Сад не видим да могу да спојим две српске тастатуре...
И да, у међувремену сам провалио да Intesa iBank софтвер не ради на осмици... Избаци сваки пут чим укуцам пин.
Iskreno da ces reci, dok je koristis `` Zivot mi je laksi`` - NECES
Ali lepo zvuci i ``Zivot mi je lepsi`` . .![]()
Hahaha, najbolji odgovor koji sam procitao u poslednje vreme, hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari