Posle instalacije oba update-a hard disk mi se opterecuje 100% prvih par minuta valjda dok ucita update-a novine! Posle sve u redu...
@boki99
Misliš na Samsung Magician?
Instaliraj ako želiš, ali od rapid moda nećeš videti benefite u realnom radu.
@voodoo300
BS koristim samo za povlačenje titlova ali u GOM plejeru s uredno prikazuju naši karakteri kada se stavi na central european.
Sve na defaultu, i bez ikakvih intervencija što se tiče windowsa.
Znači do BS-a je, njegove verzije ili ti se nešto pobrkalo sa windowsom.
Ne znam do čega bi moglo biti.Sad skinuo najnoviji BS i GOM al isto ******,win 8.1 je svjeze instaliran,nije nista cackano u njemu itd itd
Sad skinuo najnoviji BS i GOM al isto ******,win 8.1 je svjeze instaliran,nije nista cackano u njemu itd itd
Jel si instalirao kodeke?
Untouched imaš na MDSN ima i torrent nedirnut lako se nalazi.Jel moguce da niko nece da da link ???![]()
Meni je oduvek dotična stavka po defaultu (English) i uvek su se naši fontovi prikazivali uredno.Imam sve kodeke naravno,nasao sam gdje je bio problem,pod "Language for non-Unicode programs" mi je bio English (US) pa sam prebacio na naš i sad uredno čita čćš
Eto ako neko bude imao problem sličan meni,samo neka ide u Control Panel>Region>Administrative i pod Change system locale... izabrati SR,HR ili BiH![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari