Ja sam sa tim imao problema kod ovog računara sa piratskim doduše mnogo slabija konfiguracija. Na svom radnom imam legalnu i nikad nisam imao problem sa jedenjem memorije, verovatno jer dosta pazim.Da li jos uvek windows 8 jede memoriju iz cista mira?
Kako stojimo sa "kupovinom"?
"Jede" koliko mu treba, ako nemaš neke velike "Spajkove" u Task manageru nema brige, i treba da upotrebljava memoriju, šta će ti prazna memorija koja ne radi ništa.Koliko vam jede memoriju u idle? Meni 8.1 Update oko 500-600mb.32-bit
Eto, sada znašPitanje je bilo cisto da se informisem koliko u idle jede win memoriju, nista drugo.![]()
Sve je ok.
Nemoj da se zamaraš sa memorijom.
Ako računar radi kako si i navikao i nema (sumnjivih i prevelikih) oscilacija u performansama nebitno je koliko je zauzeto/slobodno RAM memorije.
To je normalno, kako bi i moglo drugačije kada se startuje računar.Kod mene vec duze vreme problem koji niko ne spominje ovde. Po ukljucivanju racunara hard disk usage 100%, i onda padne posle 5 min. Kad pokrenem neku aplikaciju poput chromea opet. Kako da utvrdim do cega je?
Skini ovaj program pa vidi u kakvom ti je stanju hdd :Kod mene vec duze vreme problem koji niko ne spominje ovde. Po ukljucivanju racunara hard disk usage 100%, i onda padne posle 5 min. Kad pokrenem neku aplikaciju poput chromea opet. Kako da utvrdim do cega je?
To je već nešto drugo.Evo rezultata: http://prntscr.com/48ri4d
Izgleda da je sve ok sto se tice hardverske strane.
@poolmaker
Razumem ja sve to ali mnogo vremena prolazi od uključivanja računara do trenutka kada moze normalno da se koristi racunar. Jer u prvih 5 min (ako ne i vise) sta god kliknuo otvara sa veoma velikim delay-om.*Pokušao i reinstalaciju sistema.*
Kod mene vec duze vreme problem koji niko ne spominje ovde. Po ukljucivanju racunara hard disk usage 100%, i onda padne posle 5 min. Kad pokrenem neku aplikaciju poput chromea opet. Kako da utvrdim do cega je?
Meni se to desava na Toshibi, prestane nakon par minuta.Jel Toshiba hard disk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari