Хвала на одговору.Nista ne brini, neces izgubiti D.(ako ih windows vidi kao dve particije)
Хвала на одговору.Nista ne brini, neces izgubiti D.(ako ih windows vidi kao dve particije)
Zar ne možeš prosto desni klil hide?Nisu, imam samo taj GRP koji pikam ali hocu samo te precice da obrisem...
Kapiram da je on negde te precice kesirao, samo gde...
Da li je TC pokrenut kao admin?
Uradi to. Lepo idi desni klik na properties i izaberi always run as admin. Rešeno.Nisam ga tako nikad pokretao, na sedmici nisam ni morao. Jenom mi se to desilo na sedmici ali je UAC off resio problem, ovde nece.
Nisam ga tako nikad pokretao, na sedmici nisam ni morao. Jenom mi se to desilo na sedmici ali je UAC off resio problem, ovde nece.
Na Win 8 ne moze preko control panela da se iskljuci UAC u potpunosti jer ModernUI aplikacije ne mogu da funkcionisu bez ukljucenog UACa. Jedino mozes preko polisa da iskljucis UAC "na silu", ali onda Modern apps nece raditi. U prethodnom postu ti je navedeno elegantnije resenje, ali ako to iz nekog razloga ne bude funkcionisalo, probaj ovaj moj predlog.
Da.Ljudi, samo krako pitanje.
Da li postoji zvaničan ISO fajl za Windows 8.1 Update 1 ?
Još sam na Windows 7 pa kad kupujem novi sistem trebaće mi upravo ISO sa integrisanim Update 1, kako ne bih gubio vreme oko ručne instalacije .
Pretty much.Koji veci Feature nas ocekuje u update 2 verziji??
Big Big Nothing?
Iskreno, nisam video taj ISO 8.1 UPDATE 1 za download.
Za korisnike vlsc taj update 1 je vec integrisan u onstalacioni Windows 8.1 iso file.
Rucna procedura ti ne traje duze od 5 minuta.
Na MSDN-u su updateovani ISO fajlovi sa 8.1 Update 1.
Naravno da ima, en_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4065090.iso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari