Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Ne ne moze uopste postavicu SS posle..

Cak na desni klik nema nista od opcija, kao da su u pitanju neke ubagovane preecice, Steam inace radi ok kao i ta igrica, na ssd-u su instalacije, po defaultu.

Čini mi se na Visti sam imao takav problem. Ali se uopšte ne sećam kako sam ga rešio. Proveri u Google ako nisi.

Da li bi neko znao da mi pomogne kako da resim problem sa "Admin rights" u Windows 8.1 ? Kada kopiram ili overwrite-ujem neki fajl u Totall Commander-u (a i van njega), dobijem poruku "Access denied on file". Uz to dobijem opciju da pokusam da kopiram "As administrator" i onda uspe ali svaki put prilikom kopiranja moram da prolazim kroz ovaj korak. UAC sam spustio skroz dole, tj. iskljucio tako da sigurno nije do toga. Samo ja koristim komp, znaci admin sam i nema drugog accounta. Ima li neko ideju ?

Pa zar ti teško da stisneš dugme da to uradi kao admin i završiš sa time ?
Ima i 'All as admin', mislim.. nije neki bolan proces, jedan klik ...

Nisam ga tako nikad pokretao, na sedmici nisam ni morao. Jenom mi se to desilo na sedmici ali je UAC off resio problem, ovde nece.

Na Win 8 ne moze preko control panela da se iskljuci UAC u potpunosti jer ModernUI aplikacije ne mogu da funkcionisu bez ukljucenog UACa. Jedino mozes preko polisa da iskljucis UAC "na silu", ali onda Modern apps nece raditi. U prethodnom postu ti je navedeno elegantnije resenje, ali ako to iz nekog razloga ne bude funkcionisalo, probaj ovaj moj predlog.

Poslednja izmena:
Na Win 8 ne moze preko control panela da se iskljuci UAC u potpunosti jer ModernUI aplikacije ne mogu da funkcionisu bez ukljucenog UACa. Jedino mozes preko polisa da iskljucis UAC "na silu", ali onda Modern apps nece raditi. U prethodnom postu ti je navedeno elegantnije resenje, ali ako to iz nekog razloga ne bude funkcionisalo, probaj ovaj moj predlog.

Iz nekog razloga nemam opciju always run as admin, resio sam probelm preko registry-a. Thanks.

Ljudi, samo krako pitanje.

Da li postoji zvaničan ISO fajl za Windows 8.1 Update 1 ?

Još sam na Windows 7 pa kad kupujem novi sistem trebaće mi upravo ISO sa integrisanim Update 1, kako ne bih gubio vreme oko ručne instalacije .

Ljudi, samo krako pitanje.

Da li postoji zvaničan ISO fajl za Windows 8.1 Update 1 ?

Još sam na Windows 7 pa kad kupujem novi sistem trebaće mi upravo ISO sa integrisanim Update 1, kako ne bih gubio vreme oko ručne instalacije .
Da.

Iskreno, nisam video taj ISO 8.1 UPDATE 1 za download.
Za korisnike vlsc taj update 1 je vec integrisan u onstalacioni Windows 8.1 iso file.

Rucna procedura ti ne traje duze od 5 minuta.

Update 2 stiže sledećeg mesečnog "Update Thuesday "-a, a to je 16i Avgust. Biće gužve.

Koji veci Feature nas ocekuje u update 2 verziji??

Big Big Nothing?

Naravno da ima, en_windows_8.1_with_update_x64_dvd_4065090.iso

Hvala, sad sam našao.

Ima Retail verzija na tom linku. Ako neko nema MSDN pretplatu, moze da se skine .iso uz pomoc SHA-1 koje su prilozene.

Nazad
Vrh Dno