Upravo to, kucaj Configure Java u start meniju i u Security delu pomeri slajder na donji nivo. Posle toga će tražiti dozvolu kada hoćeš da pokreneš film.
Pozdrav,
Od skoro imam tablet sa WIN 8.1 i explorerom 11. Kako mogu da pozovem iz explorera HOME PAGE kada ne postoji ikonica za HOME PAGE?
Kod mene ima ikonica gore desno, pored ikona sa opcijama itd... Win 8.1 IE 11.
Pitam za verziju WIN 8.1 na tabletu. Nema nikakve ikonice gore desno.
Naravno da nema. Doduse ti pitas u temi za desktop, pa ljudi ni ne obracaju paznju.
Modern UI verzija i na desktop nema Home dugme.
Znaci kad hocu da otvorim HOMEPAGE nema druge nego da otvorim novi tab ili da stavim HOMEPAGE u favorite ? Dosta glupo rešeno
Izvinite na spamovanju,uzeo sam lap top asus X552EA-SX052D ,na kome moze da bude dignut samo windows 8 ili windows 8.1
Jel moze neko da mi prosledi na PM neki torent za download ? S obzirom da sam stavio 7icu,ne znajuci da ne postoje drajveri za nju.
Meni evo ni posle 4 meseca nema win 8.1 u storu niti mogu da ga instaliram trenutno sam na 8 pro i trebalo bi da moze ali meni jednostavno tu opciju ne nudi probao sam i direktno sa mic sajta ali samo me baci opet na store gde nema niceg, pokusao sam i sa promenom lokacije na US i sa restartom store pomocu cmd i nista ne pomaze. Svi updejti su instalirani ali izgleda nista ne vredi, ponekad kad upalim komp izadje mi ponudjeno da mi je dostupan 8.1 i da li zelim da ga instaliram i ja kliknem yes i opet me to baci u prodavnicu gde opet naravno nema niceg.
kucaj na kickassu windows 8.1 activated forever, no warranty![]()
Nothing found!
Your search "windows 8.1 activated forever" did not match any documents
Nije da mi treba, ali ne nalazi ništa:
Poštovani forumaši molim za malu pomoć.
Na računaru imam instalirana dva operativna sistema, prvo je bio Win 7, pa sam kasnije instalirao Win 8.1. Prilikom podizanja sistema mogao sam da biram između ova dva operativna sistema u lepom grafičkom modu.
Zbog nekig e-banking aplikacija morao sam da preinstaliram Win 7 i sada kad se računar podiže, izbor operativnog sistema je u tekstualnom modu (crni ekran / bela slova).
Kako ovo da promenim i da vratil lepi grafički ekran.
Hvala unapred.
Ne shvatajte sve bukvalno.
Koliko je pa tesko potraziti?!!
Podigni Win 8.1, startuj cmd kao admin i kucaj bcdboot c:\windowsPoštovani forumaši molim za malu pomoć.
Na računaru imam instalirana dva operativna sistema, prvo je bio Win 7, pa sam kasnije instalirao Win 8.1. Prilikom podizanja sistema mogao sam da biram između ova dva operativna sistema u lepom grafičkom modu.
Zbog nekig e-banking aplikacija morao sam da preinstaliram Win 7 i sada kad se računar podiže, izbor operativnog sistema je u tekstualnom modu (crni ekran / bela slova).
Kako ovo da promenim i da vratil lepi grafički ekran.
Hvala unapred.
Nakon upgrade-a računara i prelaska na win 8.1, komp mi ne pušta zvuk preko HDMI kabla. Ranije, na 4850 i win7 sve je radilo OK, sada mi u Playback devices ne nudi da prebacim zvuk na TV, tj za "Realtek HDMI Output" (2nd ATI HDMI Output) mi piše da je Not Connected - iako je TV povezan, i prenos videa radi...
Da li je problem do wina, ili do novog atija?
Негде на подешавању таск бара или како се беше звало па имаш опцију да улази директ на десктоп или на метро. Ако не нађеш, могу касније да отворим 8.1 и погледам.Metro mi uopšte ne smeta, ali za svaki slučaj gde se to podešava da butuje direktno na desktop , ili to tek sledi u nekoj verziji ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari