windows8 nista ne fali u odnosu na windows7 ovo je ostalo cisto random kukanje na bilo kakavu promenu ... podseca me na linux scenu
Obicno kukaju oni koji nisu ni presli sa sedmice jer je tako "dobra", dodje mi da ih podavim kad tako neargumentovano kukaju.
Sasvim je dovoljno ljudi probalo da zna, a i iz aviona se vidi sta ce da smeta.
Ja sam probao osmicu kad je izasla, i vrlo brzo je letela sa laptopa, jer je pravila razne probleme.
Sada sam stavio na nov racunar 8.1 da vidim sada kada je malo zreliji, i pravi probleme sa drajverima koji su nepotpisani,
automatski koje skine prijavi kao neispravne??! Start meni mora da se doda, jer jednostavno se mnogo vise vremena gubi ako se ide u Metro.
I takodje imam neobjasnjiv bug gde mi ne radi tastatura i mis u ovom novom Safe mode boot-u...za koji mi niko nije dao odgovor.
Tako da osmici svasta fali, i ljudi koji nece da menjaju, s razlogom nece. Meni kada sam probao Vistu nije bilo jasno zasto kukaju,
po meni je Vista bila dobra (ovde uzeti da sam je probao tek sa SP1). Prvo je bio dual boot sa XP, ali sam ubrzo video da mi XP uopste ne treba,
Vista mi je bila stabilnija, i doduse je delovala sporije u pocetku, ali je bila brza kada je nakrcata programima od XP i bila mi je stabilnija (UAC sam naravno iskljucio da me ne nervira).
Win 7 sam od prvog dana koristio, prvo upgrade sa Viste, a nakon toga sam cisto instalirao po prvi put 64-bit sistem,
i sada sam na 8.1 cisto iz dosade i radoznalosti, ima mnoge nedostatke, koje sedmica nema, i veoma cesto otkrivam kako me nervira regresija.