Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Sad citam, da bi dobio updejt na 8.1 moram da instaliram prvo KB 2871839 neki updejt, sad gledam listu svojih updejta i taj nije odradjen i nemam ga u listi kad idem chack pokazuje mi da sam sve instalirao. Iznerviran sam jako i dodje mi da polupam sve, ja ne mogu da verujem da sam toliki baksuz.

Evo sad sam instalirao taj updejt restartovao kompjuter i opet nista :( smoren sam odoh da spavam, sutra idem da kupim mac

da kupis mač? ili mac? :D salu na stranu sacekaj da sve slegne malo tek je prvi dan ili nadji drugi nacin da skines update i instaliras...

Update je prvo pušetn za US region. EU počinje rollout danas.

Btw, možete u Location settings da stavite da ste u USA i pojaviće se update u Storeu.

p.s. Upravo završio update i ovo kucam sa 8.1 ;)

Posedujem MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.ENGLISH.DVD-WZT 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623 skinut krajem avgusta , ako je ova danas ista ta verzija onda ne vidim razlog da update-ujem!

Hvala bogu pa na prethodnim stranama nismo pricali o tome kako taj .iso nema veze sa danasnjim.

Meni je normalno odradio Update na Win 8.1 - potrebno je otići u Store i tu stoji bukvalno prva kockica Win 8.1.

Ja neku razliku ne vidim? Start dugme su ubacili ali koja joj je svrha da te baci u Metro?? Glupost totalna isto je brz dodat je Sky Drive kao Cloud service koji sam odma ugasio,
veća mogućnost customizacije, šta znam meni ovo deluje kao da su samo malo otključali Stari Win 8.
Naravno preporuka mada ko koristi WIn 8 neće ništa videti što već nije.

Ako ko otkrije kako win 8 enterprise da updatujem neka se javi slobodno...znam da pise da samo pro i obican verzija mogu, al ljudi uvek nadju nacin nseto da zaobicju ;)

meni je samo ovo prikazano kad idem na store, svi updateovi su mi inače updatevi instarirani...jel ima negde da se skine taj update kao service pack ili ne? ili šta već da radim da pređem sa win8 pro na win8.1

Prilozi

• SNAG-0004.jpg
    SNAG-0004.jpg
    328.3 KB · Pregleda: 133
Izgleda da ce korisnici u kolicinskom ugovoru malo sacekati sa ISo fajlom i MAK kljucevima.
Za takve korisnike nema update-a na Win 8.1 pro preko store-a , a nece ni biti ?

Do sada nije tako bilo, vec smo u OVS-u dobijali kad i MSDN korisnici.

Poslednja izmena:
meni je samo ovo prikazano kad idem na store, svi updateovi su mi inače updatevi instarirani...jel ima negde da se skine taj update kao service pack ili ne? ili šta već da radim da pređem sa win8 pro na win8.1

Isto je i meni, a kad odem na microsoft sajt i probam tamo da updejtujem samo me baci u prodavnicu i opet nista

Otvorite command prompt i upišite wsreset.exe, to će očistiti keš winodws store-a. Naravno pre toga zatvorite store. Posle toga će vam se pojaviti update.

Kod mene je to odradilo posao, ali sam ja imao probleme sasvim druge vrste, pa sam morao da idem na instalaciju sa čuvanjem samo korisničkih podataka, bez aplikacija i sistemsih podešavanja.

Ne znam ljudi nesto ovde nije kako treba, i dalje ne mogu da nadjem updejt i sad sam stvarno na granici da uzmem neku motku i polupam sve da se nosi u pm

Ne znam sta da radim, dal da instaliram ili ne, svidja mi se interfejs 8-ce, al vidim da dosta vas muku muci sa ovim windowsom... A ja bi ratpi verziju da instaliram pa se cimam oko apdejtova i to, i dal ima onaj loader za njega... Sad su vratili to start dugme, pa mi je to jedan vise razlog da gi ga instaliram :)

Kod mene instalirano bez problema, ali imam neke probleme. Prvo, komp se pokoči sam od sebe, traje i do minut. Nekad sam nastavi rad, nekad jedino restart pomaže. Task manager pokazuje da mi je hard na 100% rada, ram na nekih 95. Možda je problem u utorrent–u, nisam siguran...

Apsolutno nikakve razlike nema sa i bez START tastera, nego ljudima ne mozes ugoditi... Posle skoro godinu dana koriscenja mogu da kazem da je najbrzi windows do sada u svakom pogledu, i apsolutno nisam imao problema ni sa jednim programom.

Kod 8.1 mi se ne svidja sto je METRO sada previse saren, odnosno pozadina svake ikonice je iste boje kao i ta ikonica.

jel postoji mogucnost da se izbrisu aplikacije iz store-a? tj ono apss not installed on pc...@skyspy instaliraj xp da vis sta je brzina, salim se ali definitivno mnogo bolje i brze nego sedmica.

Poslednja izmena:
Mora li preko tog store-a ili ce se pojaviti i u windows update-u?

Meni izbacuje crn ekran nakon log in-a, samo se vidi kursor. Cekao sam pola sata i nista, reinstalirao sam 3 puta i tako da sada pisem sa sedmice...

To je bag kod određenih verzija nvidia drivera u kombinaciji sa određenim karticama prilikom instalacije sistema. Rešenje je odraditi refresh odmah po instalaciji sistema...

Poslednja izmena:
Ko ima live nalog moze Windows 8.1 Enterprise Evaluation da skine sa microsoft sajta http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/hh699156.aspx preko NetSession Interface programa

Kao sto sam vec naveo i znao 100% da je tako , Microsoft nudi danas 18 oktobra 2013 potpuno istu verziju 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623 koju su pirati objavili krajem avgusta , tako da bio bio budala kad bi ponovo skidao isti fajl potpuno!

Poslednja izmena:
Posto se meni vec drugi dan ne pojavljuje 8.1 update, a ne znam zbog cega, zeleo bih da pitam one koji su dobili update, a imaju narodne verzije osmice, da mi kazu kako su aktivirali svoj Windows ?? Moj je aktiviran preko KMS-a, a na MS sajtu pise da kao neki sto su aktivirali Windows preko toga, kao nece dobiti update, pa se nadam se se to moze zaobici/srediti. Hvala na pomoci, unapred :)

Posto se meni vec drugi dan ne pojavljuje 8.1 update, a ne znam zbog cega, zeleo bih da pitam one koji su dobili update, a imaju narodne verzije osmice, da mi kazu kako su aktivirali svoj Windows ?? Moj je aktiviran preko KMS-a, a na MS sajtu pise da kao neki sto su aktivirali Windows preko toga, kao nece dobiti update, pa se nadam se se to moze zaobici/srediti. Hvala na pomoci, unapred :)
Imas PP.

Nazad
Vrh Dno