Šta je novo?

WINDOWS 8.1

Posaljite i meni PP za verziju aktiviranu KMS-om.
Hvala

Poslednja izmena:
Sta vam je bre ljudi, cestitao sam coveku rodjendan! :) A sad cu i svima ostalima, samo da dodjem do kompa! ;-)

Sad mi nista nije jasno, da li Win 8.1 RTM Enterprise uopste moze da se aktivira KMS-om?

Ko ima live nalog moze Windows 8.1 Enterprise Evaluation da skine sa microsoft sajta http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/hh699156.aspx preko NetSession Interface programa

Kao sto sam vec naveo i znao 100% da je tako , Microsoft nudi danas 18 oktobra 2013 potpuno istu verziju 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623 koju su pirati objavili krajem avgusta , tako da bio bio budala kad bi ponovo skidao isti fajl potpuno!

Moj DreamSpark, kao i svi drugi .iso legalno nabavljeni se razlikuju od tvog iz avgusta zbog vise razloga, neki su navedeni na prethodnim stranama. 6.3.9600.16408 je u pitanju, ne bi me cudilo da drugi imaju jos visu oznaku.

Juče sam instalirao Win8.1 i stvarno radi brže nego Win7. Sada sam kupio Start8 aplikaciju ($4.99) da ubijem Metro i ništa mi više ne treba :). Uklapa se sa ostatkom GUI-a 8ice, tako da mi se to rešenje najviše sviđa. Za sada je u dual-boot režimu, ali ako se dobro pokaže, ostaće.

Jel moze to meni na private sto saljes ostalima pa da probam i to, posto nista drugo izgleda ne vredi

Juče sam instalirao Win8.1 i stvarno radi brže nego Win7. Sada sam kupio Start8 aplikaciju ($4.99) da ubijem Metro i ništa mi više ne treba :). Uklapa se sa ostatkom GUI-a 8ice, tako da mi se to rešenje najviše sviđa. Za sada je u dual-boot režimu, ali ako se dobro pokaže, ostaće.

StartIsBack je bolje rešenje, a i jeftinije. A i Classic Shell 4.0 je sasvim solidna opcija u verziji 4.0.

EDIT: ClassicShell je open source, free varijanta.

Poslednja izmena:
Dobar je i Start Meny 8.Radi posao a besplatan.Ja sam i side bar stavio sa gadgetima,ne provaljuje se da sam na osmici.

gorgilije druze stari, pito bi te oko nekih privatnih stvari..moze i meni pp?;)

Možda je trebalo čekati GA, pa instalirati 3.5 GB? Update na RTM je tri patch-a, i ovo nije ništa novo - uvek su isto radili.
ISO mozda jeste 3.5GB, ali sam service pack nije (kao sto nikad nije ni bio). Koliko se secam, 7-ica RTM WZOR, MSDN i GA su bile identicne (a mislim i da je kod XP-a bio isti slucaj).

Iliti - kad ispadnete glupi, bolje cutite, u suprotnom se samo jos vise zakopavate...

Posto sam prvi put snimio Win 8 uopste zanima me da li je moguce da on aplikacije ostava upaljene, nesto slicno kao na Android telefonu? :/
Jel moze nekako to da se ugasi da bude kao na Win 7ci?

I dalje niko da se javi sa idejom jel moguce da se nabudzi update za enterprise ili ne?!

Preko Store-a ne, ne znam da li postoji neki drugi nacin. Skini 8.1 Enterprise .iso pa vidi sta ti nudi.

Moze neko da mi na PM da download link za win 8.1? :D
I da malo pojasni to oko aktivacije :p
Hvala unaprijed

Ajd da pitam... Ako uradim sad upgrade na 8.1, pa nekad budem radio reinstall sistema, hocu moci direktno da ga aktiviram sa kljucem od 8pro ili opet install pa upgrade? Jel ima i dalje neki sistemski alat koji pravi image sistema?

Posto sam prvi put snimio Win 8 uopste zanima me da li je moguce da on aplikacije ostava upaljene, nesto slicno kao na Android telefonu? :/
Jel moze nekako to da se ugasi da bude kao na Win 7ci?

jedino da iskljcis superfetch, ali ne znam zasto bi usporavao komp

Haha, dobro je, ja mislio da samo ja i jos par njih nismo dobili update, kad ono, skoro niko ga nije dobio (ne racunam legalce :D) :p

Pojavile su mi se sve verzije Windows 8.1 iso i mak kljucevi u VLSC-u ( OVS ).
Ko razume, shvatice.

Nazad
Vrh Dno