Ko ima live nalog moze Windows 8.1 Enterprise Evaluation da skine sa microsoft sajta http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/hh699156.aspx preko NetSession Interface programa
Kao sto sam vec naveo i znao 100% da je tako , Microsoft nudi danas 18 oktobra 2013 potpuno istu verziju 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623 koju su pirati objavili krajem avgusta , tako da bio bio budala kad bi ponovo skidao isti fajl potpuno!
6.3.9600.16408 je u pitanju,
Jel moze to meni na private sto saljes ostalima pa da probam i to, posto nista drugo izgleda ne vredi
Gde je sad ona ekipa "RTM je RTM", "bice isti ISO u oktobru" itd? Nece ljudi da citaju pa to ti je... :smoke:
Juče sam instalirao Win8.1 i stvarno radi brže nego Win7. Sada sam kupio Start8 aplikaciju ($4.99) da ubijem Metro i ništa mi više ne treba. Uklapa se sa ostatkom GUI-a 8ice, tako da mi se to rešenje najviše sviđa. Za sada je u dual-boot režimu, ali ako se dobro pokaže, ostaće.
ISO mozda jeste 3.5GB, ali sam service pack nije (kao sto nikad nije ni bio). Koliko se secam, 7-ica RTM WZOR, MSDN i GA su bile identicne (a mislim i da je kod XP-a bio isti slucaj).Možda je trebalo čekati GA, pa instalirati 3.5 GB? Update na RTM je tri patch-a, i ovo nije ništa novo - uvek su isto radili.
gorgilije druze stari, pito bi te oko nekih privatnih stvari..moze i meni pp?![]()
Imas PP.
moze i meni rodj cestitka?Imas PP.
Posto sam prvi put snimio Win 8 uopste zanima me da li je moguce da on aplikacije ostava upaljene, nesto slicno kao na Android telefonu? :/
Jel moze nekako to da se ugasi da bude kao na Win 7ci?
Imas PP!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari