Kupujem novi komp sa DX11.2 i prešao bih na W8.1. Zanima me šta vam fali u W8.1 što ste imali na W7 i šta je bolje? I neki generalni utisak.
Uh, to bi trajalo danima sa ovim našim internetom i verovatno bilo komplikovanije nego čista instalacija ili upgrade sa diska. Ima ova emulacija 8mice :ja bih da probam taj 8.1 al ne znam da instaliram, jel moze to nekako sa sajta kao apgrejd pa da se sve samo zavrsi
Uh, to bi trajalo danima sa ovim našim internetom i verovatno bilo komplikovanije nego čista instalacija ili upgrade sa diska. Ima ova emulacija 8mice :
http://betanews.com/2014/02/15/wind...ive-earlier-versions-of-windows-the-8-1-look/
Pa vidi dali ti se sviđa izgled barem.
Normalan upgrade je čist i lagan sa 7mice, samo ti treba ISO i USB memorija ili DVD.
Zasto si kupovao kad imas Classic Shell i druge besplatno?
S obzirom da sam dobio win za dz od faksa, zasto da ne iskesiram 400 dinara za nesto sto me sluzi odlicno. Ima vise opcija nego besplatne zamene.
Pošto imam 4 GB onda je upitna isplativost prelaska na Win 8.1 sa memory leak u odnosu na Win7 koji radi sasvim dobro. Šteta.Nikako ne prelaziš na x86 sa 4GB i više.
Drugo, nije rešen memory leak.
Pošto imam 4 GB onda je upitna isplativost prelaska na Win 8.1 sa memory leak u odnosu na Win7 koji radi sasvim dobro. Šteta.
Da li se memory leak ispoljava svima na x64 verziji? Da li je vezan za neke korisničke aplikacije ili "udara" bez reda i pravila?
Sačekaj bar do posle 8og aprila kad sve nove zakrpe stignu.Ja sam se ipak vratio na Windows 7. W8.1 je stvarno mnogo prakticniji i jednostavniji za koriscenje, lepsi je i funkcionalniji, ali nije dovoljno stabilan za moje potrebe, tako da cu sacekati neko vreme, ali cu se definitivno prebaciti na njega kad sve bude ok.
Sačekaj bar do posle 8og aprila kad sve nove zakrpe stignu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari