instalirao sam W7 7057, koristim dva dana:
za sada mi radi ok, imao sam problema sa vavastom ali sam ga resio skidanjem nove verzije sa jata ( imao sam verziju 4.6 koji sam na visti nadogradio na 4.8) ovde to nisam mogao.
net mi je odmah proradio tako da sam neke drajvera pokupio sa neta mada su i ovi radili.
office 2007, jDowdloader, nero 9 acd 9, winamp, kmplayer, mv2, radi.
e banking inteze radi na IE 8,.
ali imam jedan cudam problem: windows explorer mi puca samo kad otvorim folder sa muzikom ali samo na ovom jednom posto ih imam vise. cim otvorim taj folder "muzika 2" on pukne i ti posle dve sekunde, kao ono windows ima neki problem. svo ostali folderi rade normalno mada nisam sve ni otvarao, ali ove koje jesam rade - ne pucaju.
u cemu moze da bude problem
u tom folderu ima i nekih narodnjaka ( beki bekic i ostali po par pesama) da nije zbog toga?
S obzirom da Microsoft 30.04.09 preko Techneta i Msdn pusta zvanicno Win7 Rc , koju cu naravno skunuti, mene interesuje sledece oko drivera.
Da li postoje Win7 driveri za moj hardver?
Inace, ovaj pravi Rc1 ce bez problema moci da radi do 31.03.2010, do kada ce se vec pojaviti finalni build.
Nisam jos nasao, a mozda neko zna, da li ce moci da se odradi samo update preko rc1 ili ce da padne format c:/ ?
imam jos jedan problem:
kad pustim neki film pa ga posle ugasim pojavlju ju se sledece poruke o nekoj gresci.
Koju verziju KM Playera koristish? Moja verzija je 2.9.4.1434, instalirao sam i CoreAVC za 1080p filmove, sve radi kao sat na 7057 x64.
Inace ja sam cuo da će se tek 5. maja pojaviti na MSDNA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari