Šta je novo?

Windows 7 pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle gašenja UAC-a mora se restartovati mašina da bi UAC-off imao efekta..
@studiopvc, predložio bih ti da staviš neki password a ako si jedini korisnik, pa ne želiš svaki put da kucaš pass kad pališ mašinu, koristi komandu "control userpasswords2" u Command Prompt prozoru i iskljuši pitanje za pass prilikom logovanja..

Posle gašenja UAC-a mora se restartovati mašina da bi UAC-off imao efekta..
@studiopvc, predložio bih ti da staviš neki password a ako si jedini korisnik, pa ne želiš svaki put da kucaš pass kad pališ mašinu, koristi komandu "control userpasswords2" u Command Prompt prozoru i iskljuši pitanje za pass prilikom logovanja..
hvala na predlogu uci ce u uze razmatranje 🙂, danas posle posla cu da se pozabavim instalacijom ostalih gluposti od programa, sada sam samo stavio win7 i office i par sithin programa sto sam stigao sinoc da namestim i to je to, jos nista nisam ni podesio, riknuo mi jedan hard pa me ubija u pojam... inace neko ovako odokativno poredjenje sa vistom bez sp1, znaci ono kada je izasla vista win7 je kolje opasno, mada i sa sp1 vista opet je brzi win7 od nje, samo malo treba vremena dok se covek navikne na novi taskbar...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno