kbojan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2008
- Poena
- 319
Poslednja izmena:
XP Mode also enables you to use peripherals (such as older scanners and multifunction devices) that are not supported by Windows 7; you can run them in XP Mode and save the output to locations accessible to both XP Mode and Windows 7
Hvala za pomoc,... koristan savet i ukaz... prosto se zapitam, kako se toga ranije nisam setio...:wall:
Da li je neko probao može li XP mod da pristupi štampaču na paralelnom portu?
Dakle, win update i onda resavajte rucno i pirucno probleme sa drajverima.
search mi nista ne izbaca , ima li kome da radi rivatuner na win7 kako treb , ubih se i nema sanse da mi da opcije za overklok , instaliram ali prijavi nepotpisan driver iako sam f8 i disable driver signature enforcement ...????
Evo sad vidim da ni na XP64 bit nema taba za overklok ...aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Idi na realtekov sajt i skini onaj drugi paket (sekcija high definition codec software), znači ne AC97.nece i ako je nashao za sound ja instalirao i opet u device manageru pod Sound, video.... stoji samo High Definition Audio Device, a nema Realtek :crash:
Ne znam kako je na ATIju ali meni Riva 2.24b radi najnormalnije na Win7 x64 i 190.62, odradjen samo update na kraju instalacije...Mani na Win7 32 radi Riva bez problema i to sve sa ATI-ijem. Ako misliš na Win7 64 batali odmah. Ni u Visti 64 Riva nije radila kako treba, a o OC kartica u CF ni da ne pričam.
bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Idi na realtekov sajt i skini onaj drugi paket (sekcija high definition codec software), znači ne AC97.
http://www.realtek.com.tw/downloads/
BTW kako si uspeo pravilno da instaliras sound drivere i koje?
ukljucis windows update i proradi zvuk sam od sebe posle sat vremena i jednog restarta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari