KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Mislim da je meni ukljuceno ali ujutru cu proverim u bios-u da ne slazem. Iskreno davno sam podesio bios pa se ne secam.
Sacekaj malo, bice za sve.Windows 11 22H2 is an optional update and is now rolling out to Windows 11 users starting today. This is a slow staged rollout, not everyone is getting it at the same time.
za taj update idi u microsoft repository pa ga instaliraj ručno...onda će se instalirati i preko updatea i neće se više pojavljivati...i mene je to zezalo.Na laptopu nije nudio, pa sam instalirao sa USB, i ima neki KB sad koji samo stane kad god kliknem da uradi download...
Ne primećujem generalno da radi bolje, razmišljam da li da na glavnom računaru koji je na Win 10 instaliram kad mi ponudi u update, mada još nije.
Da ali enablovace to u oktobru / novembru valjda? Trenutno nema tabova a svi news sajtovi pisu da imaJel to konačno explorer dobio tabove 🤪🙌
Nije, a i sam bi znao samo da si se jednu stranu vratio nazad i video bi komentare.Jel to konačno explorer dobio tabove 🤪🙌
Isto i kod mene, pa da potvrdim da ovaj metod radi. Na dva racunara se isto desavalo i na dva racunara sam na isti nacin resio.za taj update idi u microsoft repository pa ga instaliraj ručno...onda će se instalirati i preko updatea i neće se više pojavljivati...i mene je to zezalo.
Znaci ista kao i insajderima , ali me nije odjavio sa insajdera a kliknuo sam tu opciju... mozda posle prvog security patch-a me odjavi.
Uradio sam tako, prošlo sve normalno. Onda se skine opet isti u Update, instalira se normalno (opet ne znam zašto dvaput), odem opet nakon restarta u update opet se skida i instalira, ali ovog puta dva identična stoje da se skidaju???za taj update idi u microsoft repository pa ga instaliraj ručno...onda će se instalirati i preko updatea i neće se više pojavljivati...i mene je to zezalo.
Evo ja se zvinjavam, ovaj lažeNije, a i sam bi znao samo da si se jednu stranu vratio nazad i video bi komentare.
Evo ja se zvinjavam, ovaj laže
Evo ja se zvinjavam, ovaj laže
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari