Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Novi Task Manager je baš laggy, a i ovaj hamburger ne radi kad se klikne.
Da sad sam primetio i kod mene je prilicno laggy xDMislim na prelaz između kategorija, Processes/Performance itd.
I ja imam ovaj problem iako je sistem na 970 evo plus. Jedino ako ne zahteva ryzen 5xxx da bi radio fluidno ili je to jedan od nezakrpljenih MS bagova. Isto se desava i u settings ponekad.Mislim na prelaz između kategorija, Processes/Performance itd.
Koliko vidim nismo jedini...koliko vidim zastane samo kad se prelazi na Processes tab
Sa koje generacije AMD-a na koju Intel ? Generalno je bolje izbrisati drajvere naš pre premeštanja. Posle je mnogo teže ako nisu u radu. Naj zapetljaniji su drajveri za chipset i grafičku. DDU za Grafičku i zvuk a možda i Revo unistaller za Čipset da sve zaostatke obriše.Imam jedno pitanje ali neću da kažem šta ja mislim da ne bih sugerisao odgovor. Uskoro prelazim sa AMD sistema na Intel (prvi put u živou, nikada do sada nisam imao Intel)...Windows 11 mi je instaliran na NVMe SSD Kc 3000 1 tb. Planiram da izvadim postojeći NVMe sa WIn i da ga stavim na novu ploču (Intel).
1. Da li da ništa ne deinstaliram već da pustim da windows sam reši instalaciju kada prvi put bootujem sistem.
2. Da deinstaliram AMD chipset drivere.
Ne bih želeo ako nije baš neophodno da radim fresh install (skoro sam ga radio ali šta ćeš sudba dobij z 690 ploču i propas...)
Hvala,
Sa x470 prime na z690 sa 5800x na 13900kSa koje generacije AMD-a na koju Intel ? Generalno je bolje izbrisati drajvere naš pre premeštanja. Posle je mnogo teže ako nisu u radu. Naj zapetljaniji su drajveri za chipset i grafičku. DDU za Grafičku i zvuk a možda i Revo unistaller za Čipset da sve zaostatke obriše.
Ipak je nj bolje čista instalacija.
Ako imaš nvidia https://www.guru3d.com/news-story/low-performance-after-windows-11-2022-update-here-is-a-solve.htmlIma li neko problema sa FPS dropom, "Štucanjem" u pojedinim igrama, i lag-om kontrola? Mene počelo pratit sve navedeno posle updejta!
Imam AMD karticu, power limit mi je bio na 0, sada na 50% tj. na max-u, i radi sve opet kako treba. Ne znam zašto su se pojedine postavke vratile ne default vrjednosti posle updejta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari