Evo ti lista podržanih procesora nema tu FX. https://docs.microsoft.com/en-us/wi...supported/windows-11-supported-amd-processors![]()
Windows 11 Specs and System Requirements | Microsoft Windows
Find an overview of Windows 11 specs and features from Microsoft. Learn about the device specifications, versions and languages available for Windows 11www.microsoft.com
Evo sta pise na Microsoft sajtu.....po tome nema problema ni za mnogo slabije procesore od FX serije
Pa to me i zbunjuje. Na toj listi nema FX procesora, a po onome sto su napisali za System requirements ne vidim da FX ne ispunjava te uslove.Evo ti lista podržanih procesora nema tu FX. https://docs.microsoft.com/en-us/wi...supported/windows-11-supported-amd-processors
Izvini, meni ovo bas i nije jasno. Kakve bezbednosne uslove treba da ispunjava sam procesor?Pa ne radi se o "slabim i jakim" procesorima nego generaciji koja zadovoljava potrebne bezbednosne uslove.
Srbija...evo stavio na USD i pojavile se opcije...hvala.Na kojem ti je regionu Windows?
Ima vec "patchovanih" buildova, pa ne moras sam da menjas nista u instalaciji.Koja tuga i7 5930k nije podrzan, a asus x99-a ima samo TPM 1.2Bas bzvz namerili ovo. Smara me taj hack sa dll. Valjda ce da se opamete i da daju opciju da mogu masine bez tpm.
Da.Sutra izlazi finalna verzija?Koji lek se koristi,isti kao na win10?
Vidim na adguard forumu je zadnja verzija Windows 11 BETA, Version 21H2.
Слично сам нешто написао или овде раније или негде другде на форуму, баш сам лепо распоредио све у старт менију на Вин 10, када будем прешао на 11 то ће ми дефинитивно сметати, а не пада ми на памет да буџим "заменама".Ja juce bas stavio Windows 11 Insider Release Preview. Lep je ovaj izgled, jednostavan za novog korisnika, mislim da bi mom caletu super ovo leglo na laptopu.
Al ne razumem sto nisu dali korisniku da moze da bira stari izgled context menu ili nov. Start Menu da ima kategorije, ovako imam 40+ aplikacija, mogu samo da ih sortiram, al opet u Windows 10 sam to lepo kategorizovao i nalazio instant. Mislim na kraju krajeva windows taster i da kucam naziv aplikacije ima da mi bude brzi solution.
Widgets jel zna neko jel ima opcija da mi ne izlaze vesti? Bar da mi izlecu vesti iz Srbije
Ma na kraju krajeva kad sam furao Windows 8 Metro i na ovo cu da se prilagodimResistance is futile.
Taman htedoh da pitam gde moze da se skine finalna verzija. Hvala punoizaso rtm, barem je M$ pustio ako neko hoce evo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari