Šta je novo?

Windows 11 24H2 od sada dostupan svima za preuzimanje

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-11-24H2.webp

Windows 11 24H2 od sada dostupan svima za preuzimanje​

Iako Windows 11 24H2 prate brojni bagovi i problemi sa performansama, Microsoft je omogućio najnovije ažuriranje za sve korisnike

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/windows-11-24h2-od-sada-dostupan-svima-za-preuzimanje/

Windows 11 su dostupni za preuzimanje od prvog dana a i godinu dana pre toga kao jedan od Insider probnih bildova.

Ja ne razumem u kom pravcu oni idu i šta zapravo žele da naprave.

Ja ne razumem u kom pravcu oni idu i šta zapravo žele da naprave.
Ne znaju ni oni. Posledica lošeg vođenja kompanije. Nesposobni deset godina da unifikuju UI. Za kompaniju koja ima toliko zaposlenih, i toliko para neopisiva nesposobnost. I dalje mi je teško da poverujem.

Izgleda da je poslednjih 7-8 godina bitnije da lepo izgleda. A to što brljavi na sto načina i koristi resurse kao da renderuje nešto u pozadini konstantno, nema veze.

Koristim uporedo win11 i ltsc 2021. Kad dignem ltsc kao da sam prešao sa prvog ssd-a na nvme Gen4.

Generisu "sra**" i generisu profit

Muka mi je vise od stalnih izmena u Win 11 :(

Ako ne koristite poslovno okruzenje koje zahteva stalne nadogradnje ,
za svakodnevni surf , multimediju i kucni office je sasvim dovoljna
polovna konfiguracija od 100€ sa ispeglanim Win 10 i iskljucenim updateom

Davati savete u 2025. za isključeni update je neodgovorno. Uostalom nema šta da se isključuje kad će ionako da ugase za par meseci.

Ja sam imao nula problema na windowsu od 2015 godine naovamo. Zahvaljujući isključenom windows updateu. Važi i za ostale mašine koje održavam.
Tako da je realnost suprotna, neodgovorno ga je držati uključenim za privatnog korisnika, a u firmama ima ko je zadužen da se bori sa majkrosoftovim brljotinama.

Ja se mozda uskoro vratim na Windows.
Evo nekih 3.5 godina na MacOSu, pre toga takodje na Windowsu.
Iskreno, malo me i raduje promena. Kao da me smorilo.
Nikakav problem sa MacOSom, takodje ni sa Windowsom pre toga.

To je loša praksa, kao 1234 za šifru. Ako neko to hoće da radi, njegov izbor, ali deliti to kao savet je neodgovorno.

@Dark Magician

Razumem ja potrebu da se sistemi unapredjuju , da se nesto menja...

ali iskustvo od preko 20 godina ( kod nekih forumasa i citavih 30 samo u Win okruzenju ) je mnogo puta potvrdilo da se
kucne varijante KOJE RADE NE DIRAJU i NE "POPRAVLJAJU".

( sistemi za poslovnu primenu su druga prica !!! , ali i tu treba imati mere i razgraniciti paranoju od realnih opasnosti )

U vecini slucajeva kada popravljas ono sto dobro radi velika je sansa da nesto zaj****

Nazad
Vrh Dno