Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Da li video krene ako klikneš na video?
Fullscreen Unity3d aplikacija, prikazana na velikom ekranu 10x4m, mašina isključena sa interneta, win10, puno ljudi u publici... I defender skenirao disk i izbacio notifikaciju preko svega da nije našao viruse.
Sad svi znaju da mašina koja gura video na velikom ekranu nema virusa.
Sta je najgore sto moze da se desi nekome ko koristi windows 10 ne aktiviran. Instalirao sam drugu pa me interesuje koja su ogranicenja i do kada moze ne aktiviranog da ga koristi.
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
podesim gmail nalog da koristim u okviru mail aplikacije, i posle pocetnog prijatnog iznenadjenja kkao to lepo izgleda, shvatim da nijedan mail ne prikazuje attachments. Krecem da proverim na netu koje je resenje, i shvatim da je to problem iz 2015 godine koji oni jos uvek nisu resili i pitanje je da li ce ga resiti! aman, cemu onda progrma ako ne radi ono sto treba?
Ima smisla za koga, tebe ? E vidiš, za meni nema smisla.Lokalno nalog, 0 aplikacija sa storea, brisanje svih uwp aplikacija koje mogu da se obrišu... To jedino za sada ima smisla.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Bar za thunderbird imaš brdo tema, izgleda skroz ok, godinama ga koristim bez problema. Na poslu na w10 outlook šljaka iznenađujuće dobro.pa pored outlooka i nema nesto dobrih izbora plus za outlook moram da gasim two step verifikaciju za gmail. sve aplikacije kao da su nakaradno pravljene, nepregledne i jako ruznog izgleda.
na linuxu sam cini mi se podesio kde mail ili kako se vec zove koji isto nije sjajan. u zadnje vreme sam batalio i linux zbog cestih i glupih problemcica koje trenutno ne mogu da jurim i ispravljam.
za macOS ima ubedljivo najvise mail aplikacija koje su mnogo ispred svih ostalih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari