Šta je novo?

Windows 10 - official hate thread :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ne deluje brze, deluje u tom smislu isto, recimo kada exportujem par stotina jpg iz LR, ili prebacujem par gb raw fotki u komp.
Medjutom problemi pocinju kad krene serious photography workflow... tu W10 poklekne na svakom koraku...

Eno Postanskoj pukao sistem komplet, ne radi platni promet ceo dan. nit mogu da platim karticom, nit mogu da dignem kes. Da li I oni imaju Windows 10 kao Posta? :D

Ljudi sta mi se ovo pojavimo u cosku (zaokruzio sam crveno) i kako to da ugasim?

Bez naslova.png

Ljudi sta mi se ovo pojavimo u cosku (zaokruzio sam crveno) i kako to da ugasim?

Pogledajte prilog 214065
Svaki mašina, bila to desktop varijanta ili laptop na kojima su Windows 10 sistemi, prolaze kroz režim provere počev od 1.11.2016

Zbog raznih sadržaja, skidanja sa torenta i ostalih nelegalnih stvari uključujući i Windows sisteme koji nisu legalni, može doći do prijave od strane nadležnih organa. Nadam se da ti je original Windows, jer ako nije bilo bi poželjno u najkraćem roku da radiš update sistema i aktivaciju novu. Ili... Da pobrises nelegalan sadržaj.

Svaki mašina, bila to desktop varijanta ili laptop na kojima su Windows 10 sistemi, prolaze kroz režim provere počev od 1.11.2016

Zbog raznih sadržaja, skidanja sa torenta i ostalih nelegalnih stvari uključujući i Windows sisteme koji nisu legalni, može doći do prijave od strane nadležnih organa. Nadam se da ti je original Windows, jer ako nije bilo bi poželjno u najkraćem roku da radiš update sistema i aktivaciju novu. Ili... Da pobrises nelegalan sadržaj.
Meni je uvek win update na zadnju verziju i naravno da nije original,to jako malo u Srbiji nas koristi ;) Licenca stoji i dalje da je aktivna,restartovao sam komp posle one radnje u cmd sto je kolega rekao i sad je to nestalo,jel sam nardljao ili ne? ;)

Sta ti pise kada ovo ukucas:

Capture.PNG

Ovo za 1 novembar prvi put cujem , imas li link?

Pogledajte prilog 214065

Poruka o režimu provere pokazuje da je operativni sistem na računaru pokrenut u režimu provere potpisa. Režim provere potpisa može da se pokrene ako je neki program instaliran u fazi provere jer koristi uslužne programe koji nemaju digitalni potpis korporacije Microsoft.

Korporacija Microsoft je dodala režim provere operativnom sistemu Windows da bi korisnici mogli da testiraju programe bez certifikata za potvrdu identiteta!
Što plašiš ljude?

To je krenulo od pojave w10, i za to postoji rešenje. Više puta rečeno na forumu.

http://bfy.tw/8bub pogledaj datume.

I da, windows 10 update sistem je težak cirkus !

Jeste kad je većina do tada držala isključen update pa kad su skontali da moraju da imaju sp1 da bi prešli na 10 ku raskukali se po forumima. Ma ja ne tvrdim da je win10 savršen, niti je blizu toga ali vi idete dotle da plašite ljude nekim proveravama od 1. novembra , posted padne, kriv vam win10 i šta sve nisam pročitao ovde. Sve i svašta samo ništa konkretno.A ustvari takva je i tema čisti hate, sad sto ja ne vidim svrhu to je druga stvar.

Hoćeš da kažeš da im je update bio uključen ali im je ms pustio SP1 tek u avgustu 2015?

Večina je imala SP1 u Avgustu 2015, jer je isti izašao u Februaru 2011. Ne navodi glupe izgovore.

Poslednja izmena:
Ja navodim glupe izgovore a ti kažeš kako update kod 7ice zabode zbog 10ke!:D Ako je tako, dobro onda. :D

Okačio sam ti link google pretrage da vidiš datume i kada je taj problem postao globalan. Nije glup razlog nego agumentovana tvrdnja. Na neki način razumem takav potez Microsofta.

Okačio sam ti link google pretrage da vidiš datume i kada je taj problem postao globalan. Nije glup razlog nego agumentovana tvrdnja. Na neki način razumem takav potez Microsofta.
Pa taman tada kada su poceli da prelaze na sp1 da bi dobili besplatnu nadogradnju na 10ku.Po tebi je MS pustio update agent za 7 icu koji je pun bugova da pokaze svetu da je 7ica djubre i da treba da predju na 10ku i ako u tom trenutku ne mogu jer ih update sprecava? Ili sta? To nije argument, moras priznati nego samo optuzba protiv ms.

Ne mogu da se raspravljam sa tobom oko trivijalnih - logičnih stvari. Nikakav update agent nego običan update na 7ici... Uostalom nelogično je da je većina imala w7 bez sp1 jer isti izašao još početkom 2011 (da ponovim) !

Ja se ne raspravljam nego pokušavam da shvatim kakve veze ima update na 7sp1 koji baguje sa Windows 10.Pokusavam da shvatim sta si ti tu povezao. I jedino mi pada na pamet da se drzis teorije zavere da je ms namerno sa tim updatom oskrnavio 7icu da bi je degradirao zbog 10ke.Kad ti se da argument da 7ica baguje to su trivijalne stvari o kojima ne zelis da raspravljas, a update 10ke je teski cirkus koji cak i nije globalni problem kao ovaj kod 7ice.

Ja se ne raspravljam nego pokušavam da shvatim kakve veze ima update na 7sp1 koji baguje sa Windows 10.Pokusavam da shvatim sta si ti tu povezao. I jedino mi pada na pamet da se drzis teorije zavere da je ms namerno sa tim updatom oskrnavio 7icu da bi je degradirao zbog 10ke.Kad ti se da argument da 7ica baguje to su trivijalne stvari o kojima ne zelis da raspravljas, a update 10ke je teski cirkus koji cak i nije globalni problem kao ovaj kod 7ice.

Ne baguje update 7ce sa 10kom već imaju veze jedan s drugim utoliko što MS već nekih 6 meseci (tj. pre pokušava) prebacuje Win7 na isti update metod koji koristi 10ka, a to tako maestralno rade da ko krene sa golim W7SP1 mora ručno da instalira neki od Update agenata s proleća da bi uopšte povukao sve nove zakrpe inače mu stoji jedno CPU jezgro zaglavljeno na 100% i beskonačno traži nove zakrpe...

A sve to jer namerno nisu hteli da izbace SP2 za W7 ne bi li ga sahranili ranije zbog ovih novijih verzija koje su takve kakve su, da li je teorija zavere ili ne, ne zanima me, činjenica je samo da materijala ima i za SP3 na W7 kojim je recimo mogao biti uveden novi način ažuriranja sad kad su ga valjda sredili konačno.

Dakle, cirkus na W7 je uzrokovan željom da na isti primene W10 način ažuriranja. Ne sporim da to sigurno ima svoje prednosti, ali izvedba je kao i sve ostalo što MS radi poslednjih godinu dana upravo to - cirkus.

Sent from my E6683 using Tapatalk

ajde, ajde... ne budimo nezahvalni.

pa mikrosoft sve to radi za našu bezbednost, za opšte dobro.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno