MS je vec naucio njih nesto
"If you want to enable the Canonical Livepatch Service on more than three machines, please purchase an Ubuntu Advantage support package"
Salu na stranu,super opcija
Sve što instaliraš ima neki virus?Oko 7 dana sam imao instaliran Win 10 i mogu reći da je totalna agonija, kao da to nije bio moj kompjuter plus sve što instaliram ima neki virus
tako da sam ponovo na 7edmici i nadam se da će Win 10 proći kao Vista i Win 8...
Pa insider verzija je već prilično duboko u Rs2 i neke od tih stvari koje ti pominješ su već promenjene. Recimo, "podešavanje postavki koje su već bile podešene i rešavanje onih metro aplikacija" više se ne vrši automatski, ostaje isto kako si namestio.Ovu temu sam tražio. Odlagao sam anniversary update (Redstone) do početka ovog meseca i i umesto da taj prelazak potraje 1 sat potrajao je skoro celi dan. Zbog modifikovanja sistema u registry (nisu to nikakve posebne modifikacije već obične postavke koje je jedino tu moguće srediti) imao sam neresponzivan sistem pa je sve delovalo ukršeno. Morao sam čak i da gasim sistem naglo jer je kočio. Nekako sam ušao u registar, promenio to kako je bilo ranije i sve je došlo na svoje. Dobar deo problema je bio u tome što ja nisam ni znao šta se događa. Morao sam izbaciti drajvere za miša i kartu i da ubacim na svoj način, pogotovo je bio problematičan miš jer mi je ubačen razer synapse. Ne znam mnogo o tom synapseu ali čini mi se da tu bez logina nema podešavanja. Pa onda podešavanje postavki koje su već bile podešene i rešavanje onih metro aplikacija. Doduše dosta toga je ostalo ispravno ali potrajalo je dovesti sve u red. A realno ništa od toga im nije trebalo. Sve postavke Windows 10 dozvoljava i šta diraju bezveze, i zašto vraćaju metro aplikacije itd? I da se kladimo da ću kroz ovo prolaziti ponovo kada prelazim na Redstone 2. :d
I da se požalim da imam problema sa bežičnim internet uređajima, ne rade kako treba a 3 sam promenio, svi od njih navodno win 10 kompatibilni po sistemu plug and play.
Bolje ga vrati na win 8.1 i zamrzni apdejt.
Da, plus classic shell.
To kralju, kakav konstruktivan odgovor, bas si pomogao čoveku. Da ima pravde sad bi trebao da dobiješ poene.Ma ovo:
![]()
Koristio sam Windows 8.1 neko vreme i bio mi je malo bolji od ovoga. No nije veliki update, preživeće.
Samo StartIsBack. :d
Ajde ti ne mudruj, nemam nikakve veze sa Microsoftom, ali me nerviraju ljudi nesposobni da nauče nešto i noobovi koji eksperimentišu, zaseru nešto, i onda dođu ovde da kukaju. Ima normalnih ljudi kojima ovaj windows pravi ******, to je činjenica i ja poštujem njihov opravdan bes, ali pogledaj malo šta je dečko radio sa onim Fractal kućištem i videćeš koji tip korisnika je u pitanju.
Uostalom, da sam nekakav poznavalac it tehnologija, kao što nekoliko vas koji najviše kukate ovde mislite da jeste, i da ne mogu glupi windows da nateram da radi kako ja hoću, ja bih odavno batalio zezanje sa kompjuterima. Čini mi se da to nije za vas.
To kralju, kakav konstruktivan odgovor, bas si pomogao čoveku. Da ima pravde sad bi trebao da dobiješ poene.
windows necu da nateram da radi kako hocu, hocu da radi od samog pocetka dobro, tj. da neznas da postoji i da radi posao. A ne da svaki dan postoji neka greska ili nesto ne radi ili je neki update ili ...
moj windows bas tako radi. cudno
to je ono ja hocu da moj auto radi dobro od samog pocetka, a ne da mu sipam ulje ili menjam filtere za vazduh ili menjam gume ili proveravam diskove...
btw operativni system i sluzi za to, da ga sredis da odgovara tvojim potrebama i namests da radi onako kako ti zelis i da ge ni ne vidis. ili ocekujes da ce microsoft, apple ili neko treci da customizuje svaku verziju za korisnika koji tu verziju kupi?
A koji windows je radio tako? Koristim windows od 98, verujem da vas ima matorijih koji ste koristili i 3.x i 95. Pa valjda se sećate koliko je tamo bilo svakodnevnog zezanja i nestabilnosti. Ništa bolje nije bilo ni sa XP i sedmicom. Pređite, braćo, na Apple i nemojte da se maltretirate više.
Kad sam svojevremeno kupio prvi komp sa devedeset osmicom, prvog dana sam radio format. Od samog starta sam shvatio windows kao OS koji ti daje slobodu da se zezaš, ali moraš nešto i da naučiš.
Ako hoćeš sistem u kome ne treba puno da učiš, koristiš Mac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari