Hocu da kucam sifru, offline. Kad sam dodao nalog onda sam morao sifru za nalog da kucam a kad dodam pin onda trazi pin.Hoces da kucas sifru, a ne pin, ili neces nista da kucas?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Hocu da kucam sifru, offline. Kad sam dodao nalog onda sam morao sifru za nalog da kucam a kad dodam pin onda trazi pin.Hoces da kucas sifru, a ne pin, ili neces nista da kucas?
Ja sam sad obrisao 19gb fajlova. Primetio sam da mi je C particija skoro zauzeta 100%, pa sam burlao po kompu i naisao na ove fajlove.![]()
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
https://youtu.be/ONAKzmS5hbIHocu da kucam sifru, offline. Kad sam dodao nalog onda sam morao sifru za nalog da kucam a kad dodam pin onda trazi pin.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Evo šta je meni na toj strani, dole više nema ništa![]()
Izgleda da je djalf bio u pravu. Instalirao sam ponovo cistu 1803ku i radio je lepo do nekog momenta, i onda kad sam probao da instaliram nvidia drajvere - samo cap i crnilo opet (drajveri se nisu jos ni instalirali).
Elem, kad sam kroz safe mode disable-ovao moju grafikcu, sistem je radio k'o zmaj. Zatim sam probao ponovo da je enable-ujem i opet - mrak. Dakle definitivno je problem s grafickom, nadam se samo da nije riknula :|
Instalirao sam poslednje drajvere. U pitanju je GeForce GTX760. Po instaliranju sistema, nisam nista instalirao osim grafickih drajvera. Problem je sto Win odmah zapuca cim se omoguci graficka u Device Manageru ili jos tokom instalacije grafickih drajvera (dodje do pola i onda se pogubi). Probacu jos malo da se igram s drajverima.Safe mod, pa ddu, pa instaliraj drajvere poslednje. Ako oni ne rade, vrati se na one koji su poslednji radili. Koja je grafa u pitanju? Mozda imas jos neki konflikt u sistemu, probaj sa druverpack solution-om da resis neke drajvere koji su zastareli (ne mislim na graficke), pa onda ddu i grafa.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Instalirao sam poslednje drajvere. U pitanju je GeForce GTX760. Po instaliranju sistema, nisam nista instalirao osim grafickih drajvera. Problem je sto Win odmah zapuca cim se omoguci graficka u Device Manageru ili jos tokom instalacije grafickih drajvera (dodje do pola i onda se pogubi). Probacu jos malo da se igram s drajverima.
Hvala, probacu sutra.@Gulftown
Network &internet settings/Change connection properities/Network profile/Private
Open Network &internet settings/Network and sharing center/Change advanced sharing settings/Private/proveri da li je čekirano:Turn on network discovery i File i printer sharing
Moraš pokrenuti servise:
Idi u servise: Win tipka ili start ukucaj "Services"
Properities/Start type -> Automatic/zatim Restart
- Function Discovery Provider Host
- Function Discovery Resource Publication
- SSDP Discovery
- UPnP Device Host
Ugasiš "Password protected sharing", nebezbedna varijanta:
Open Network &internet settings/Network and sharing center/Change advanced sharing settings/All Networks /izaberi Turn off password protected sharing
Najbezbednija varijanta(password protected sharing On):
-otvoriš novi Account, Accounts/Select Family & other users/Add someone else to this PC/I don't have this person's sign-in information/Add a user without a Microsoft account
-šeruješ folder i dodeliš useru
Obelezi u ddu da iskljuci automatsko instaliranje drajvera, mozda pomogne. Da li ima novi bios za tu graficku? I mene je gtx660 koju imam u drugom kompu zezala malo sa drajverima, a 1060 nije.
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari