https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/07/18/build14393/
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14393 for PC and Mobile
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/07/18/build14393/
I jeste i nije. Insideri imaju valjda 99% ali će "pravi" tek drugog avgusta za ostale. Samo da zgnječe još po koju bubicu.Jel to taj RS ili nije jos?
Kaze da nije skenirao sistem skoro (Quick scan) pa se buni. U CCleaneru iskljuci ciscenje za Windows Defender, to pravi problem.Zasto mi Defender ima ovaj status, sta sam iskljucio?
Pogledajte prilog 205111Pogledajte prilog 205111
i jos, nesto ocistio sam PC sa CCleaner-om i sada mi se desava u googlechrom-u nece neke sajtove da otvori dok u firefoxu otvara, o cemu se ovde radi?
To je Windows defender.
OvakoPa sve je na off.. sta mu je sad pa to ? Kako da ga disable potpuno ?
Ne mogu da se ulogujem na forum preko googlechrom, da li sa ovim problemom moze da ima veze defender tj da li u njemu nesto treba da se deaktivira?
Da li ovo treba da bude ovako?
Pogledajte prilog 205204
Ovaj proces sa cime ima veze Pogledajte prilog 205206
Mene su injsider verzije itekako zezale prosle godine , ove sve ok, nemam zamerke....u stvari ima nesto:
Komp se posle odprilike pola sata probudi sam iz sleep moda? Radi konfa ali nema slike?! Jel to neki bug u insajderu ?
Proradio googlechrome, bio sam gotov da ga deinstaliram ali hvala bogu nesto sam procackao u CCleaner-u (neznam ni sam sta) i poiskljucivao je sve ekstenzije i proradilo je, extenzije sam ponovo ukljicio nisam morao da ponovo sve podesavam (najveca mi je bila muka oko podesavanja zato sam izbegavao da deinstaliram browser).
Vuk40@ kakva crna moja kopanja, za to sam samo cuo pokusaovao da saznam sta je to, kada sam poceo da citam o tome nisam znao sta uopste citam i dan danas ne znam sta je to kopanje.
Sve mi je radilo kako treba nisam imao nikakvih problema osim sa googlomchrome, juce sam instalirao CCleaner zbog Googlechrome i instalirao sam Sony Vegas 13. CCleaner-om sam obrisao sve sto je bilo po default-u stiklirano, kada je brisao kao da je deponiju cistio, opet pominjem nisam imao nikakvih problema sa racunarom, jedino ako tu nesto nije bilo ili vec sta?
sto je najgore ajde reko da ocistim one app sa metroa, kada ono obrisem calculator i preglednik slika/videa, kako bar da ovo vratim ono sto je bilo, mislim originalne app?
Bolje uzmi štopericu, taj BootRacer doda bar 5-10 sekundi na boot time.Vidi me Mama!...za 29 sekundi sa raspalim hardom i 800mhz CPU.:d
Jos zauzece memorije 1gb na 64 bit sistemu.
Pogledajte prilog 205268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari