To je system resirved ili recovery particija mozes u disk manager da odstikliras drive za nju mada mozda ti ne bootuje , tako meni jednom nije bootovao kad sam driver letter oduzeo system resirved particiji.
Ah da jeste, pre w10 sam instalirao w7 kako bi nadogradio na w10 zbog aktivacije.Tu particiju pravi Win7, kad se instalira klot Win10 bez nadogradnje instalira se samo sa ove prve dve particije sa slike.
Nisi brisao i formatirao kako treba....Kod mene je pri čistoj instalaciji, napravio 4 komaTa, kao i 8.1, stim što su različite veličine u odnosu na one u 8.1.
jedna od 450MB, druga od 100MB, neka mala od 16MB(???) i sistemska ''C'' sve ostalo. A iz Windowsa se vide 3 komada, 450MB,100MB i ''C'' sve ostalo
Ne brini radi sve, to je fora...kao nece radititi takvi programi, to je izjava za javnost a u realnom svetu nije ih briga.Pre pola sata win je poceo sam da se updatuje na win 10, sa win 8.1 pro, ali sam ga obustavila iz razloga sto imam neke krekovane programe, ako pustim da se odradi taj upgrade, da li ce i ti programiri raditi? Pogledah na stranici microsofta i pise da je besplatna nadogradnja do 29. jula.
Pro, nema enterprise kroz upgrade.A, da li je nekom na insajder verziji poceo sam update sistema?Bila sam na pauzi i kad sam se vratila, vec je poceo da se upgraduje, medjtim restartovala sam uredjaj, pa je pisalo obavestenje kako se vracam na prethodnu verziju, e sad najvise me zanima da li ce biti enterprise verzija win 10 ili ce biti 10 pro? Koristim vise linux, dok mi win treba samo zbog fotografije, tako da nisam upucena u ove novine oko update sta i kako.
Nisi brisao i formatirao kako treba....
Da li je kod kreiranja sistemske naparavio sam onu 450mb?Obrisao sve prethodne, delete, i ponovo kreirao iz instalacije. Od samo jedne tako nastale, on saam napravio te 4.
Ne verujem, mada nije to ni posebno bitno...imaju oni vec nacina da saznaju ako su zainteresovani za nesto.Vuce [emoji41] sta kazes oce li ugasiti spijunazu za obicne korisnike? Logicno za insajdere ostaje :-D
Iskreno TH2 vs RS1 kao da nema razlike, ne vidim nista spektakularno, aj da kazemo Settings je malo normalniji, uredjen ali i dalje je CP tu..
El ima negde sta i kako planiraju za 2017,2018.. U kom pravcu taj W10 treba da ide.!!??
Jesi li probao šta sam ti rekao? Je li našao nešto?
Upravo download počeo kod mene: https://blogs.windows.com/windowsex...indows-10-insider-preview-build-14371-for-pc/Build 14371 stigao na fast ring.
Nije ni izjava za javnost. Nego je neko pogrešno shvatio, pa se kao svaka netačna glupost raširilo kao kuga.Ne brini radi sve, to je fora...kao nece radititi takvi programi, to je izjava za javnost a u realnom svetu nije ih briga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari