Na tvom mestu ja bih uzeo zaseban hdd i instalirao svez win, predhodno ivadio sve zvucnu, hardove, uredjaje...Aj budi od koristi i prestani da pljujes MS
Kako da vidim komandu za Power manager?
Znas i sam da je svchost izvor mnogih muka na winu![]()
Na tvom mestu ja bih uzeo zaseban hdd i instalirao svez win, predhodno ivadio sve zvucnu, hardove, uredjaje...Aj budi od koristi i prestani da pljujes MS
Da napustio je Gabe Aul stigla je mlada Dona Sarkar http://news.microsoft.com/stories/people/dona-sarkar.html
She managed the teams that created the search box in Windows 7’s Start menu, the File Explorer tool and the Open/Save dialogs
Nisam li bukvalno isto postavio post iznad?Da napustio je Gabe Aul stigla je mlada Dona Sarkar http://news.microsoft.com/stories/people/dona-sarkar.html
Smederevo je neka napredna opština, čak i kompjuter ima.Nama u opstini je ovakva situacija:
Pogledajte prilog 201538
Ma što vam nisu ažurirani računari sa zadnjim zakrpama/service pack?Ekshli, ta jedna desetka je na mom racunaru. Imamo jos dve koje ERA ne vidi iz kojekakvih razloga (jedan nije u domenu, drugi ima noviji AV pa ne komuniciraju najbolje).
Ali, i dalje, bilo kakve promene sistema i na sistemima su pakao, iako ima tu racunara koji mogu (i trebalo bi) da rade na sedmici, stoje na XP-u, sto zbog korisnika koji odbijaju bilo kakve promene, sto zbog instrukcija iz ministarstava jer im odredjeni softveri ne rade na novijim sistemima od xp-a ili generalno 64-bitnim sistemima....
Elem, htedoh reci, sumnjam da je takva situacija samo kod nas, i verujem da ce se i XP i 7 vuci jos jako dugo, pogotovo u ne-bas-razvijenim zemljama, jer je opstepoznato kako ljudi reaguju na bilo kakve promene, poggotovo oko stvari u koje se ne razumeju previse.
U vezi Power Manager-a. Imam Asus H81M-K matičnu ploču. U podešavanjima BIOS-a postoje opcije koje dozvoljavaju da se power management prebaci sa BIOS-a na OS. Možda je to i ovde slučaj, većina nas nema Power Manager servis zato što je kod nas podešeno da BIOS upravalja time a ne OS.
Probaću da promenim ova podešavanja u BIOS-u, nadam se do kraja dana pa da vidim da li će se taj servis pojaviti i kod mene.
ako je svchost legitiman
Nagledao sam ih se.
nezvani gosti
Ma što vam nisu ažurirani računari sa zadnjim zakrpama/service pack?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari