Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Probaj preko offline update programa wsusoffline 10.6.1
http://download.wsusoffline.net/wsusoffline1061.zip
Pazljivo gledaj update za win 10 je skoro neprimetno i plus ima varijanta 32 ili 64 bita.
Kad pokupi sve napravi .iso, odes na dir gde je taj .iso file i montiras ga, startujes update sa tog .iso

Poslednja izmena od urednika:
Imam cudan trip sa Steamom, svaki put kada upalim komp on extrackuje package i instalira Steam :D Prekjuce je ne znam kako ali obrisao celu igru, posle sam je opet instalirao i sada radi ok. Iskljucio sam defendera, jel moguce da zbog toga sistem odbija da saradjuje :D Sta kazete da roknem Pandu ili da vratim 360 ?

Kad već pominješ, i meni se dešava isto kad pokrenem Spotify - extract pa install, već neko vreme.

Imam cudan trip sa Steamom, svaki put kada upalim komp on extrackuje package i instalira Steam :D Prekjuce je ne znam kako ali obrisao celu igru, posle sam je opet instalirao i sada radi ok. Iskljucio sam defendera, jel moguce da zbog toga sistem odbija da saradjuje :D Sta kazete da roknem Pandu ili da vratim 360 ?
Meni se to uopšte nije desilo. :D
Ne znam do čega je.

Prvi put od instalacije W10 ostavio sam komp uključen 2 dana (zato što mi W10 gasi mrežu i upload kad nisam za kompom) i jutros je odjednom iskočio prvi BSOD. Navodno, neki amd fajl, što je vrlo zanimljivo, jer nemam nikakav amd hardver (niti sam ga imao pod W10). Uglavnom, posle restarta, Windows više nije hteo da radi sa jednim od USB diskova. Morao sam da isključim i ponovo uključim disk (sa kojim, inače, nema nikakvih problema i radio je godinama pod W7 bez ovakvih ispadanja). Inače, BSOD se desio u trenutku dok sam kucao poruku na jednom forumu.

To je problem vezan sa Steam, dešava se i na starijim verzijama Win.
Proguglaj kako da ga rešiš.

Sada me već nervira problem sa Hibernacijom! Već 3+ meseca nemam rešenje za nasumični odlazak iz Sleep moda u Hibernation mode. Nikako da isprave to, sve sam pokušavao, ali jednostavno nekada ne ide u Hibernation, ali već posle dan-dva krene ponovo sa smaranjem da posle 30min ode u Hibernation. :mad: :mad: :wall: :wall:

Ima li nekog rešenja?

To je problem vezan sa Steam, dešava se i na starijim verzijama Win.
Proguglaj kako da ga rešiš.

U pravu si, Steam , AIMP i jos neke app prosto pucaju, a bas sam onemogucio Defendera i jasno je da nije uzrok AV sto neki fajlovi iz pomenutih app nedostaju i tako nastaje ludilo.
Bas cu videti kako se ponasa AIMP, izasao update..i pre me je zezao sa missing dll i tako tim fazonima.

Nešto kod tebe je u pitanju. AIMP kod mene ne puca ni predhodne verzije. Isto mi je ugašen Defender oduvek.

Ne znam sta smara ali juce ga opet instalirao i ladno je pola onog padajuceg menia izgubilo font , ne mogu videti opcije ...wtf postavicu posle SS.

kada da ocekujemo RS1 Release Preview , zna li neko, tokom maja?

Verovatno krajem juna, početkom jula.

Код мене десетка брља са хардвером само тако. Помињао сам да се губила мрежна, опет се дешава а проблем је у томе што не губи драјвере него једноставно не види мрежну у лаптопу. Некад помогне рестарт, мада ионако не користим мрежу осим за апдејтовање. На линухима на истом лаптопу мрежна картица ниједном није нестала.
Wireless је увек ту и ради па за апдејте некад идем преко бежичне везе али полако почиње да нервира па повремено размислим који други windows да ту легне.

Capture.PNG

Evo foobar mi ovo non stop izbacuje - samo kao admin ako pokrenem app onda je ok.

A evo sveze instaliran AIMP

Screenshot (1).png

Znaci nikada nisam imao ovakve greske, bilo je pre na aimpu dll missing al ovo :trust:

Da li jos nekome Skype ima dupli start-up:

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    20.3 KB · Pregleda: 142
Da bi dobio registrovanu verziju desetke uradiš update sa 7 na 10,registracija se veže za matičnu ploču onda skineš 10-ku sa MS sajta i uradiš čistu instalaciju.

Послато са ZP952 уз помоћ Тапатока

Sviđa mi se u kom smeru ide Redstone. Jedva čekam stabilan build.

Stvari na koje sam se žalio su skoro nestale na 218. Bar zasada.

Koja verzija Windowsa 10 je najbolja za gaming i koliko rama uzima 10-ta?
Jel su se popravili bagovi koji su bili?

Novi start na Windows 10 build 14328:

Updated-Start-1024x683.png

DonZbiki isto uzima kao i Windows 8.1 , nema promena , mozes da cekas Redstone 1 ili da cekas Redstone 2 on ce tek 2017 godine , on je finalni.

Koja verzija Windowsa 10 je najbolja za gaming i koliko rama uzima 10-ta?
Jel su se popravili bagovi koji su bili?
Posllednja uvek najbolja a za memoriju ne brini, bolje se ponaša nego na 7ici. Nema nikakve veze koliko memorije "troši" u leru, programi/igre to određuju.

@DonZbiki
Instaliraj poslednju stabilnu verziju, sve lepo radi.

@Darkodar
Zašto misliš da će Redstone 2 biti "finalna verzija"?

Nemam pojma zašto misle da će biti finalna. S obzirom da je prilično očigledno da će biti upgrade sistem sličan OS X.

I definitivno bi trebalo preći pre Redstone, jer će sa Redstone i da istekne besplatno prelaženje.

Poslednja izmena:
Build 10586.218 iliti pritisnes Windows dugme pa kucas Update i izaberes Check for Updates, pa dobijes poslednji build.

Vrh Dno