kmspico
Слабо покрећем 10 на лаптопу (па и на главном компу али је то сада небитно) и малопре приметим да нема мрежне картице. Пре неколико дана сам пустио неки апдејт и прошло је, што значи да је мрежна радила, онда сам пар пута палио 10 али нисам обраћао пажњу и одједном нема мрежне, само се појавио инфо да постоје wireless мреже и чека да се накачи на неку. Device manager не показује да постоји мрежна (до скоро су под Network биле и мрежна и wireless картица) ни било шта непознато (да не буде питање о other devices) као и да је све у реду ... а од мрежне ни трага ни гласа. Надам се да ће да се среди, ако не ето ми прилике да убијем још једну десетку и вратим седмицу.
Да не заборавим, мрежна нормално ради са свим линухима на лаптопу.
Pise da je win10 i da je registrovan.
Pogledajte prilog 197182
Pise da je win10 i da je registrovan.
Pogledajte prilog 197182
Kako beše ona fora da skinem zadnji Windows 10 Pro x64 image sa MSDN sajta ?
To sam i mislio, potrebno je da updejtuješ na 10586Pise da je win10 i da je registrovan.
Pogledajte prilog 197182
Мислим да је нека Интел у питању али небитно, ионако је прорадило после пар дана тј када сам следећи пут стартовао 10. Ионако и не користим windows а нарочито не за интернет.Da nije Atheros? Oni nesto kubure sa drajverima, kod mene se ranije desavalo isto, a ponekad i BSOD zbog mrezne. Doduse, nisam skorije imao problema.
Uključi update ako si ga isključio.Pise da je win10 i da je registrovan.
Pogledajte prilog 197182
Ако апдејтујеш ручно, онда делује да си му искључио аутоматику. Финална верзија је апдејтована и неће заувек да остане иста.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari