Može (preko fleša), ja sam imao win7 ultimate. Ali ako radiš direktno na win 10 pro, sve aplikacije briše, instalira čist win. Ako želiš sve kompletno da sačuvaš kao u win 7 ult, onda prvo upgrade na win 8 pro, onda posle može na desetku. mislim da će prvo tražiti sve moguće zakrpe sa win update, možda čak i 8.1 upgrade, to se već ne sećam. Jeste zezancija, ali imam brdo softvera instalirano, hrpu registracija kojima već i ne pamtim podatke i sve je ostalo ostalo funkcionalno, evo od avgusta. Za one koje nemaju puno šta instalirano, po meni je bolje clean install.Nigde ne vidoh temu win7 da li je ovo verzija en_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_u_677332 sa zadnjim update-om i da li moze upgrade sa ove verzije na win10 pro?
Nije tačno. I apsolutno ti ne treba da instaliraš još jedan OS između!
Settings>System>Default Appskako da namestim da mi potplayer bude default app?
Start dugme od pre neki dan ne radi, ne odaziva se.
Neka ideja?
To se često dešavalo na 10240 verziji, abgrejduj na 10586 ako nisi, na njoj nisam primetio taj problem. Inače, levi klik nije radio a desni ti radi? (obično je bilo tako). Na desno dugme start idi na sign out/pa sign in - to rešava (bar je pre rešavalo), ako ne radi ni desni klik na start, task manager (desni klik na taskbar)/File/Run new task/ piši unutra shutdown /L /f, to je komanda za sign out. Ako i to ne pomogne, pre dve nedeljle burazer je imao isti problem, nije mogao da reši, kako je nabacio 10586, više nema problema.
U search upiši winver lupi enter, videćeš na kojoj si verziji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari