Jok.
Ako hoćeš da se praviš blesav, to nije moj problem.
nije u tome uopste poenta. znam za schedule update (mada nisam siguran da mozes kad recimo uradis tu promenu da bajpasujes instalaciju update-a kod gasenja ili restarta) i znam da mozes i da se diskonektujes sa interneta ako bas neces nista ali moje pitanje ostaje. sta da radi onaj koji koristi kompjuter iskljucivo za posao i povremeno mu recimo zatreba e-mail i ne treba mu apsolutno nista drugo nego tih par aplikacija i da bude siguran da ce taj sistem uvek raditi sigurno i stabilno kad ga jednom namesti. Ovo jeste problem jer ima puno korisnika kojima posao zavisi od toga. Windows bi trebalo da je ozbiljan sistem a ne igracka.
Hvala umart. Nasao sam tri revizije iste ploce. Bice da je to.
Spajz, mene buni sto clean ihstal desetke bez problema prodje na HD ali ssd nikako. Krene instalacija 10, otpakuje, instalira, prvi reset i zakuca kada krene ahci detekcija uredjaja. Posle toga ne mogu ni u bios da udjem, ugasim racunar, skinem ssd, vratim hd, ssd nakacim preko usb racka jer ako ga nakacim na sata ne vidim ga, utepam ga i ajd jovo nanovo. Inace dobar ovaj samsung, sta je sve istrpeo. Ja sam kriv, mrzelo je da pogladam na ploci sta pise, nego gledao naziv mb na kutiji koju inace cuvam kao hrcak. Ma 100% bios.
Win Toolkit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari