Hard Disk SentinelSad moram da proverim jel su mi ok hdd. Reci mi samo koji je best program za proveru?
Taj kompjuter nema UEFI, samim tim nema ni fast boot. Tako da ne znam kako može da ti radi fast boot.Ja sam skoro instalirao Win10 na asus barebone iz 2006 godine i odusevljen sam kako radi.
Konfa je sledeca:
AMD Athlon 64 X2 4200+ 2 jezgra
2,00GB Dual-Channel DDR2
AM2 ploca sa nvidia chipsetom i ethernetom
NVIDIA GeForce 6150 integrusa
Sve radi jako dobro i sistem se butuje za 25-30s sa fast bootom.
Edge je jako brz i youtube klipove pusta sa jako malo dropovanih frejmova.
Firefox sa druge strane nema hw akceleraciju pa laguje kao i youtube.
Graficki drajveri su poslednji za Vistu koji podrzavaju 6150, 309.08.
Igre poput counter-strike, quake3 i call of duty 1 rade dobro.
Sistem je agilan i ne koci ni malo.
Sa druge strane, glavni komp koji ima maticnu msi h81m-p33 koja ima zvanicnu podrsku za win10 nema sanse da proradi sa fast bootom.
Moram da ga iskljucim inace imam samo crn ekran posle cold boota. Mozda je do graficke radeon hd 7790 tako da se bootuje mnogo duze od onog praistorijskog kompa.
win+shift+ left (right) arrow
Taj kompjuter nema UEFI, samim tim nema ni fast boot. Tako da ne znam kako može da ti radi fast boot.
Moze li neko da mi objasni sto se tice ove kompresije, Pogledajte prilog 193014 na sta se ovo odnosi da li mora da dodje do toga ili ne, kada mi se ovo desi dolazi do opterecenja cpu i nista ne mogu da uradim, mislim nece da spusti opterecenje cpu i temp.cpu pocinje da dize, kada restartujem laptop onda je sve normalno, da li ova kompresije moze da se iskljuci negde u sistemu ili je to tako?
Pozdrav ljudi. Listam nesto po netu na jednom stranom sajtu kljuceve za igre i naletim na "Windows 10 Professional OEM Key" po ceni od 17.49€. E sad, moje pitanje je, koliko je legalan taj kljuc, odnosno, u slucaju inspekcije ja nemam racun, zar ne? Ili u tom slucaju prilazem invoice? I buni me takodje ovo OEM u imenu jer sam mislio da to dolazi uz gotove konf. Pa ako se neko razume da me uputi u ovo.![]()
Zavisi od toga koliko je brz sam stik i da li komp ima SSD.Ok. Jel ima znacajne razlike u brzini prilikom instalacije?
Usb 2 vs 3,jel probao neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari