Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Da ne idemo u off, ima Lagera, cheatera i glichera koliko neces :-D Savrseno ako hoces da se iznerviras, a ovo je bio glup problem, ja mislio da je tastatura otisla :-D kad ono...

Da ne idemo u off, ima Lagera, cheatera i glichera koliko neces :-D Savrseno ako hoces da se iznerviras, a ovo je bio glup problem, ja mislio da je tastatura otisla :-D kad ono...
Verovatno onaj bag sa usb i neocitavanjm prikljucenih uredjaja...
Neko je jos ovde prijavio taj problem, ti nisi na 11082?

Nisam th2 mi je ok, mozda instaliram sledeci insajder ako bude ok, extenzije za edge i tako to, onda vredi probati :-D

Ta verzija 11 je skoro izasla, naravno da radi i ona.

Kako da isključim Windows Defender za stalno? Pitao sam Google ali bezuspešno.

Kad hoću da otvorim Windows Defender iz Control Panela izbaci mi ovo:

An error has occurred in the program during initialization. If this problem continues, please contact your system administrator.
Error code: 0x80070005

Da li vam se ovo desilo i zna li neko u čemu je stvar?

Instalirana mi je Panda kao anitivrus ali bi ipak trebao da otvori ovo a ne da izbacuje grešku. Win10 x64 Pro je instaliran tek nekidan.

Probaj da u "services" (otvori kao admin) oba defender servisa prebacis na manual (startup).

Panda bi trebala da ga automatski isključi. I verovatno jeste, samo pravi problem, umesto da kaže da je disabled. Moguće da je do nje.

Nije do Pande i ja je koristim, iskljucen jeste ali ne izbacuje tu gresku vec pise da je iskljucen od strane druge aplikacije.

Tako i treba da piše, ne znam šta mu se ovde desilo.

Zašto se toliko opterećujete Realtek audio drajverima, pa svakih nedelju dana instalirete novu verziju? :)
Ja koristim neke stare par mesci, sve mi radi odlično...

Zašto se toliko opterećujete Realtek audio drajverima, pa svakih nedelju dana instalirete novu verziju? :)
Ja koristim neke stare par mesci, sve mi radi odlično...
A ne, ne...mora biti najnoviji moguci, makar radio losije...ima veci broj.:D
I beta naravo, sve graficki i zvucni su mi uvek beta ako ima u ponudi.

Poslednja izmena:
Lol, aj da je beta sto se tice amd drajvera ali za zvuk rade oni iz aprila ok :-D
Ja bih pre za lan stavio sto svezije a njih ne rade bas toliko kao za audio..

Jutros kod kuće sam imao čudan problem, imam dva monitora i kad se windows podigao na primarnom monitoru se miš vuče polako, ima povelik lag, prvo sam pomislio da je nešto žestoko zauzelo CPU ali onda pređem mišom na drugi monmitor i sve je u redu, vratim na primarni i ima veliki lag. A onda sam primjetio da na tom primarnom monitoru slika titra. Poslije reseta je radilo OK. Sad na poslu malo gledam o tome i vidim naslove tipa "Latest Windows 10 Problems And Bugs: Screen Flickering And Flashing..." a ponegdje sam našao i nešto o lagu miša.

Da li je neko ovo doživio i zna li o čemu se radi? Grafički drajeri su najnoviji sa nVidia sajta.

Ja koristim Realtek-ove stabilne drajvere sa njihovog sajta i rade normalno. Radilo je dobro i sa onim koje Win10 sam instalira. Mislim da nema potrebe isprobavati beta drajvere već poći prvo sa stabilnim verzijama.

Sent from mTalk

Nesto me wifi zeza na lapu i na kompu, sta da radim, ima neki real time monitor za pracenje db? Pinga? Neki analyser?
Imam poslednje drajvere, sve u skladu sa w10..

Meni nije jasno ako stabilni audio drajveri rade zašto bi neko stalno instalirao nove. Ista stvar i za LAN. Nije to kao grafički drajver koji daje bolju optimizaciju za nove igre.

Može li mala pomoć za drajvere za Broadcom BCM4352 802.11ac? Dobijam BSODove kada skidam torrente a prilično sam restriktivno podesio broj konekcija.

Meni nije jasno ako stabilni audio drajveri rade zašto bi neko stalno instalirao nove. Ista stvar i za LAN. Nije to kao grafički drajver koji daje bolju optimizaciju za nove igre.
Za moju plocu rade odlicno i oni iz 2009...ima nas sto volimo da isprobavamo.
Ne volimo statiku, znas onaj tip ljudi koji nesto pokvari samo da bi mogao da popravlja.

Nazad
Vrh Dno