Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Nervirate me sa EVR-om u MPC-HC-u.Ovo vam primer kolika je razlika u slici sa Madvr-om.Imate dobre makine,nemojte se brukati,gledate 4k sa opranom slikom.

Eve sa evr-om

5NsDXac.jpg

pa sa madvrom

EWNnCIb.jpg

Odavde skinite free http://forum.doom9.org/showthread.php?t=146228

i u podesavanima ovako

cfB8EUz.png

DcAJW0j.png

a imate i ovu odlicnu opciju smooth motion da "ne secka" slika vec da ide glatko.Po defaultu je ugasena pa je upalite ovde

Yw71qsG.png

Prilozi

• DcAJW0j.png
    DcAJW0j.png
    20.1 KB · Pregleda: 76
Poslednja izmena:
i sa wasapijem je oko stotke . win xp asio, vrati se , sve ti je oprošteno.

E sad nemoj se vadish.Ja za mesec dana ochekujem "mrtvu nulu",a ti da ne batale i ovo.Ulaze novi insajderi, ima da opravite samo da shtanca.

:smash:

nemoj da psuješ molim te.

win xp ima potpuno drugačije procesiranje zvuka od viste , samim tim i veću latenciju.
(probaj neki karaoke program, pa primeti delay tvog glasa)

asio i wasapi su veoma slični, jer kod njih nema dodatnog procesiranja zvuka (za razliku od directsounda npr).

win7+asio su, evo, takođe oko stotke.

Poslednja izmena:
Kakav ASIO na win10?
Ne pratim o čemu govorite,ali ako je pitanje u vezi zvuka..ne mislite valjda da cete neko ozbiljnije, iole ozbiljnije procesiranje da odradite sa tim integrisanim ASIO drajverom iz windows-a, mada prvi put čujem da postoji ASIO u windows-u.

Ne znam zašto si primio k srcu, zezao sam se, pošto voliš da praviš slične stvari. Setimo se samo Trasholda.

ne beri gajle ;) , samo mi je bilo SF da kolega nije informisan o postojanju asio-a na winu.

Pošto je najbolji na svetu, već je ugrađen.

Podesavanja, modovanja, player settings za WASAPI...ko se bavio sa tim zna sta trazim.

Nema modovanja. Ideš WASAPI exclusive, event po mogućnosti. PotPlayer podržava, AIMP, foobar uz plugin...

Koji je problem ne mogu da se logujem sa microsoft account na laptop-u nova instalacija.
Idem na sign in with microsoft account instead I nista se ne desava.

Evo sa WASAPI...bolje je, ali nisam zadovoljan...treba mi jos 80.
Mislim ne treba meni licno, ali da to bude u rangu win7.

Screenshot (624).png

Zna li neko zasto mi ne radi standardna MS Weather aplikacija ? Probao sam i da ju obrisem i ponovo instaliram ali opet nista. Trenutno koristim Weather Channel i radi dobro :)

Evo sa WASAPI...bolje je, ali nisam zadovoljan...treba mi jos 80.
Mislim ne treba meni licno, ali da to bude u rangu win7.

Pogledajte prilog 189077
Sa cime se vi zamarate, a meni juce tastatura lagovala, nisam uspeo da ukucam sufru za MS...teski lagovi.
U igrici idem 10metara pa ulaguje vojnik, popio sam bombu pod noge, pao rank za generala na colonela :-(
A problem teske gluposti, ja mislio neki drajver otisao...kad ono, sramota me sta pravi problem.
I sad bi neko rekao pa to na win 7 nebi se desilo, e pa ljudi ovo je win 10 i sve mu je oprosteno!!!

Sa cime se vi zamarate, a meni juce tastatura lagovala, nisam uspeo da ukucam sufru za MS...teski lagovi.
U igrici idem 10metara pa ulaguje vojnik, popio sam bombu pod noge, pao rank za generala na colonela :-(
A problem teske gluposti, ja mislio neki drajver otisao...kad ono, sramota me sta pravi problem.
I sad bi neko rekao pa to na win 7 nebi se desilo, e pa ljudi ovo je win 10 i sve mu je oprosteno!!!
Sta da radimo? nemamo drugih problema pa merimo ciji je duzi.:D
Ne postoji bag a da kod tebe nije svratio...govorilo se nesto o USB problem, mozda je to?
A to za bombu...to je do ping-a, net konekcije, server itd...

Vuce,sta si to napravio od ove win 10-tke kad pola sveta ima problem sa njim.
Dejane oma da teras kalasnjikovim Vuka,da ti to opravi.

Vuce,sta si to napravio od ove win 10-tke kad pola sveta ima problem sa njim.
Dejane oma da teras kalasnjikovim Vuka,da ti to opravi.
Da znas da bi voleo da se dokopam te njegove konfe.
Samo da vidim sta radi i kako mu vise uspeva?
Team Viewer 10 i da pocnemo...

Aman ping je super nego je tastatura ulagovala pa sam dobio bombu pod noge nisam uspeo da izbegnem Timed HE :-D igrica je to...
Kazem ti ide lik 10metara i ukoci :) pa posle sekund dva se opasulji, iskljucio sam ono cudo Usb selective suspend na disabled i keyboard repetitive rate il kako mu je ime na max, naravno StickyKeys disabled i sve ok.

Aman ping je super nego je tastatura ulagovala pa sam dobio bombu pod noge nisam uspeo da izbegnem Timed HE :-D igrica je to...
Kazem ti ide lik 10metara i ukoci :) pa posle sekund dva se opasulji, iskljucio sam ono cudo Usb selective suspend na disabled i keyboard repetitive rate il kako mu je ime na max, naravno StickyKeys disabled i sve ok.
Mozda lik laguje, kikuj te ga servera.:D

Nazad
Vrh Dno