neko ?
desni klik na start...command prompt admin...kucaš netplwiz
pojaviće ti se podešavanje logovanja...deštikliraš ''users must enter....
neko ?
desni klik na start...command prompt admin...kucaš netplwiz
pojaviće ti se podešavanje logovanja...deštikliraš ''users must enter....
Moras birati, ili-ili.Kako ste vi podesili UAC u Control Panel > User Accounts > Change UAC Settings
a i u secpol.msc opciju "Run all administrators in Admin Approval Mode"?
U nekim kombinacijama ne rade Edge, Calculator i ko zna šta sve, ali tada ne izbacuje prozor kad nešto kopiram na C particiju "da li to želim da uradim kao Admin", dok u drugim kombinacimama rade Edge, Calculator itd. ali pita svaki put kad nešto kopiram na C particiiju.
Da u pravu si, otkako je Edge tu zaboravio sam i da postoji.
I u Chrome ne radi...
Ljudovi, kako da namestim na lockscreen da mi ne trazi password, nego automatski pin, jer uvek moram da idem na sign in options pa da prebacim na pin ?
netplwiz
ako si mislio PIN, samo promeniš..ja sam setovao i picture password, dakle imam password,PIN i picture password.
Bilo koji,od ta tri da izabereš, uvek će te čekati prilikom startup-a-.
Ne moze preko chrome nema podrsku, edge takodje kod mene ne pusta.Ajde malo komkretnija pomoc.
Koristim win 10 pro 64bit.
Molim za direktan link ka pretrazivacu preko koga moze da se pusta d3go.
Trenutno imam chrome,mozzilu i edge,preko njih nece.
Pokusavao sam da instaliram 32bit ali dobijam poruku da OS nepodrzava verziju...
Mislim da radi samo na 32bitnoj verziji FF-a, WievRight ne radi na 64 bitnoj.Ne moze preko chrome nema podrsku, edge takodje kod mene ne pusta.
Mozzila radi...link https://www.d3go.tv/promo.html
Pogledajte prilog 188661
Zašto smeće? Meni radi kako treba, naravno u startu ga očistiš od onih reklama i smorova i to je to. A uninstall imam u CPanel/Programs & Features kao i za svaku aplikaciju.
A ja sam prešao na uTotrrent 2.2.1 za koji sam čuo da je najbolja verzija. Do tada sam koristio zadnje verzije a i qBittorrent.
Ti si stvarno mislio da se sakrijes od MS? ...e pa pronadjen si.:dОдједном је комп почео да тражи лозинку приликом палења, иако при инсталацији тако није намештено. До сад није тражио, а видим да се појавила слика са Микрософтовог налога од пре 10 година који је беше везан за гмаил. Не могу да искљичим лозинку.
Realtek HD Audio Drivers 6.0.1.7707 (64-bit, 32-bit): https://cloud.mail.ru/public/2AJr/w758u91Ra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari