http://www.thewindowsclub.com/turn-off-windows-update-in-windows-10
Vidi ovde u donjem delu je za win 10.
Ja uvek podesim x2, ostala mi navika jos od XP...Koliko vam je podeseno virtuelne memorije za file paging? Kod mene je automatski podesio na 1408 sto mi deluje da je malo.
Da u pravu si, otkako je Edge tu zaboravio sam i da postoji.Radi i u IE.![]()
Ostavi automatski.Pa to. Stavicu za sada 4gb koliko imam i rama pa cu videti kako se bude pokazalo.![]()
Netačno. Kako utiče negativno na SSD?Pagefile na sistemima koji imaju ssd ne treba preko 200MB jer nepovoljno utice na performanse SSD. Ostali treba da stave 1.5x kolicinu RAM za slucaj da su tu 4-6GB, 8GB i jace ja ne bih nista preko 1GB stavljao.
Jel si probao ovo:Neka pomoc oko optimizacije potrebna zbog nenormalne potrosnje baterije. Vec par dana od kako sam instalirao win 10 i jednostavno crpi bateriju na sve strane. Sinoc sam napunio i iskljucio sa punjaca oko 00h jutros 07:30aprox se budim i palim Surface (sleep mode) kad ono 77%???? Dok je bio na win 8 maksimalno je skidao 1% po satu a i to je pitanje. Desavalo mi se da na 5,6 sati skine 2%. Sad upravo gledam film, znaci samo kmp player ukljucen 72% kada sam poceo i posle 90 min 48%???
Dajte neko resenje ili se vracam na win 8 bez obzira sto je win 10 bruka...
Update "Moja masina"Samo da zahvalim svima na pomoci ovde u vezi crnog ekrana, sa novom grafickom sve ok.
Samo da zahvalim svima na pomoci ovde u vezi crnog ekrana, sa novom grafickom sve ok.
S obzirom da skoro niko ne koristi enkripciju ovako, potpuno je nebitno. A ako je uključuješ ručno, BitLocker je druga stvar i pita te šta ćeš s ključem.
Tebi engleski nije jaca strana jel da?S obzirom da skoro niko ne koristi enkripciju ovako, potpuno je nebitno. A ako je uključuješ ručno, BitLocker je druga stvar i pita te šta ćeš s ključem.
Nije ni tebi.Tebi engleski nije jaca strana jel da?
Ljudovi, kako da namestim na lockscreen da mi ne trazi password, nego automatski pin, jer uvek moram da idem na sign in options pa da prebacim na pin ?
Pa i ne moraš da čekaš, dan dva kasnije pojavi se ISO, skineš, instaliraš i gotovo.Kazu u januaru neki build ce biti, cekam too![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari