Radi li vam History u MS Edge?
OK!!! Nekako ću se snači za ruter ali mene zanima šta, gde, kako i koje treba da podesim paramertre u kompjuterru, konkretno mislim na network and internet - add VPN connection?!!.
Ja mislim da VPN podesavas ili na ruteru ili na PC, ne treba na oba. Zar nije lakse da skines neki VPN program, i u par koraka podesis, nego da se zezas sa ovim?OK!!! Nekako ću se snači za ruter ali mene zanima šta, gde, kako i koje treba da podesim paramertre u kompjuterru, konkretno mislim na network and internet - add VPN connection?!!.
Meni se pre nedelju dana desilo da zeza I išao sam na clear all history I proradilo.
Ima li taj Edge i jednu prednost u odnosu na druge browsere ??
Možda uskoro stigne i na Windows Chrome:Ljudi koliko chrome degradira performance pri igranju igrica ako ga ostavim u background procesu, znaci ono extenzije trte mrte ,... Znam da proguta rama...
iz nekog razloga podaci o datumu i vremenu na Lock sreenu mi ostaju u istom formatu iako sam promenio format (24h) pa i jezik windowsa (SRB). Pretraživao sam da li postoji neko rešenje kako da se promeni format na početnoj fotografiji pre logovanja i našao preko googla neki tutorijal gde se svi podaci menjaju u registriju. Sve sam uradio kako su napisali tj podaci su već primenjeni ali kada se podiže windows na startu ne primenjuje te parametre nego stare (po difoltu) tako da tek kada se podigne win. i kada pogledam lock sreen (na tastaturi WIN taster +L) datum i vreme su ispisani onako kako treba. Jedino na početku prilikom podizanja windowsa zadržavaju (difoltan) format kako i zašto nije mi jasno i kako se to može promeniti jer u registriju sam već pokušao i nije to to.
Ne mogu ja ovaj Edge, bez adblocka užas. Koliko god da je brz.
jel moguce da se namesti drajver za android? konkretno samsung i9505?
probao sam ni jedan android tel nece na 10ci,
Želiš da pokreneš Windows Mobile 10 na Androidu?Ako je to,neće moći...
Ma ne, zeli da pokrene windows 95 na androidu. Pa kako ti to prvo pade na pamet, čovek pokusava da poveze telefon i računar, pobogu. A inače postoji rom win 10 za xiaomi tako da moze i to, uslovno rečeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari