Pozdrav drustvo,
Evo da javim utiske koriscenja windows 10 u zadnjih 5 dana od kad je instaliran.Imao sam win 7 64 bit ultimate,narodnu verziju,odradio sam upgrade(imao sam problema par puta na 80 i nesto posto je zaglavio na crnom ekranu pa sam malo googlao i trebalo je samo da odradim uninstal graficku karticu pre instalacije i onda je proslo sve kako treba),sve je instalirao kako je i bilo na win 7,to mi se jako svidja jer sve radi manje vise ok,to sto mi malo smeta je sto mi firefox malo losije radi,sporije se pali,sporije ucitava stranice,malo se muci sa livestream-om,jedinu igru sto igram je dota 2 koja je na win 7 radila savrseno a ovde kao da malo stuca,kao da se nesto muci,imam skoro isto frejmova u igri ali kad dodju fajtovi onda malo krene da stuca,pogotovo mi slabije radi kad mi je firefox upaljen i dota zajedno,onda bas tesko i otvara stranice i dosta imam pad frejmova.
To je sto se tice mojih da kazem problema,ostalo sto mi se svidja je sve,sve je cucnula kako treba,sve je na svom mestu,radi brzo,stabilno,ja sam zadovoljan za sada,mogu cak i da progutam ovo sto mi smeta jer mi je sve ostalo ok,toliko za sad.