Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Meni je nekako logičnije da Service Release 1 bude objavljen sutra,kao što je i pre bilo svakog drugog utorka u mesecu

Moguće, a pitanje je po kojoj vremenskoj zoni se mislilo za 10.

Kako da ostavim samo jedan w10?
Capture.PNG

I moze li da se obriše neki od onih foldera old windows jer sam radio upgrade..?

Poslednja izmena:
Ako ti je sada Windows 10 aktivan onda možeš clean install.

Imam problem kada probudim laptop, niti mogu misem da kliknem, niti pomocu taca.
Samo mogu da vrtim strelicu po ekranu.

U kom smislu?Rekao sam da dize sa dvd i ubacio kreiarni disk od 2og avgusta,i kad skipujem broj za registraciju kaze da ima problem sa licencireanjem,aktivacijom..

Poslednja izmena:
Nudi mi se sad upgrade na win10 sa win7
Da li da uradi upgrade na relativno svez win7 ili da uradim clean install?
Cudi me da mi nudi win10 jer je ovo narodna verzija win7. :D

Stvarno? Nisi pročitao nijedan post iz ove teme do sada?
Ako hoćeš aktiviran Windows 10 bez zezanja sa aktivatorima moraš da odradiš upgrade. Kada ti pokaže da je Windows 10 aktiviran onda možeš clean install koliko god puta hoćeš.

Ako uradis sad clean install nece imati aktiviran windows, moras prvo upgrade...
I prestanite vise da se cudite...:D pisano je ovde 100 puta.
Tako odgovara microsoftu...za sada, da poveca broj korisnika...

Imam problem kada probudim laptop, niti mogu misem da kliknem, niti pomocu taca.
Samo mogu da vrtim strelicu po ekranu.
Vidi u biosu "enable/disable wake up system by mouse"
Promeni ono sto ti sad stoji...

Ako uradis sad clean install nece imati aktiviran windows, moras prvo upgrade...

To podrazumeva ,posle upgrade ,da se skine iso sa opcijom create instalation for new pc ?

Svaki SP je do sada bio skup predhodnih updatea tako da ne ocekujte neke posebne izmjene. Ja se sjecam na win 7 kada se pojavio SP1, meni je bio tezak 40MB jer sam imao predhodne update.

Servise packove su zbir od svih update do sada u jedan paket :)

Ali ovo što treba da se pojavi nije Service pack, već Service Release, postoji mala razlika.

Service relase treba da su nove ispravke...

Malopre mi se pojavi odjednom obavestenje u desnom donjem cosku da treba da verifikujem nalog!A ja to odavno uradio.Kliknem to,i on me baci na moj ACC i stvarno tamo stoji ono "Verify".Ja vratim na stranicu "Activation" kad pise da mi windows nije aktiviran!!!I dok gledam to u neverici,odjednom se promeni na "Activated"!!!Ye8o lud zbunjenog!!!:d

Poslednja izmena:
Znači upgrade pa ima opcija za clean reinstall?

upgradovao danas sa 7mice pro na 10 pro, sve je bilo super i onda sam u netplwiz promenio ime user accounta, i posle restarta nemogu da se ulogujem trazi mi sifru a ja sifru nemam jer je nije ni bilo, da li neko zna sta da radim?

Vrh Dno