Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Sto brzi to bolji; nije isto kad ima upis 10 i 60mbps

Ih koliko DataTraveler modela postoji. I meni rufus za čas napravi butabilni USB.

A koliko to usb treba da bude brz? Imam Kingston 8 gb DataTraveler!
Kingston za k*urac ne ih biva usb ti je spori i to mnogo,imam doma 2 usb flash jedan je siliconpower 16 gb 3.0 i jedan je sandisk 3.0 32 gb
Silicon power benchmark kopiranje na usb je 21 mb a kopiranje od udb je 79mb
Sandisk ulta je kopiranje na usb je 32mb a kopiranje od usb je 120mb, jedan usb windows napravi za 2 min :D

Edit
Najbolja kupovina za sada je sandisk extreme usb ima bezinu od 230mb sto je fenomenalno

Poslednja izmena:
Odradih upgrade na tabletu preko GWX-a. Sve je prošlo bez problema. Mada, na prvi pogled mi se čini da vuče malo više memorije u odnosu na 8.1. Videćemo kako će se ponašati u narednom periodu :)

Prilozi

• SC018.png
    SC018.png
    12.5 KB · Pregleda: 168
  • SC019.png
    SC019.png
    26.1 KB · Pregleda: 156
Poslednja izmena:
Ehehe to sam radio desetak puta, ne pomaže nista, a ne može da se aninstalira

Ih koliko DataTraveler modela postoji. I meni rufus za čas napravi butabilni USB.

Evo da ti odgvorim koji je data traveler upitanju!

31ZYuAou1vL.jpg

Kingston za k*urac ne ih biva usb ti je spori i to mnogo,imam doma 2 usb flash jedan je siliconpower 16 gb 3.0 i jedan je sandisk 3.0 32 gb
Silicon power benchmark kopiranje na usb je 21 mb a kopiranje od udb je 79mb
Sandisk ulta je kopiranje na usb je 32mb a kopiranje od usb je 120mb, jedan usb windows napravi za 2 min :D

Edit
Najbolja kupovina za sada je sandisk extreme usb ima bezinu od 230mb sto je fenomenalno

Gle ja kada sam ovaj usb kupovao a ima vec pooooodosta godina kako je kupljen onda je to bio najveci po kapacitetu e tek nesto kasnije se slican takav pojavio sa 16 gb.

A kako usb ne koristim svaki dan tako da mi je to zanemarljiva stvar i iskreno podpuno nebitna za moje potrebe.

Evo da ti odgvorim koji je data traveler upitanju!

Pogledajte prilog 176729

Gle ja kada sam ovaj usb kupovao a ima vec pooooodosta godina kako je kupljen onda je to bio najveci po kapacitetu e tek nesto kasnije se slican takav pojavio sa 16 gb.

A kako usb ne koristim svaki dan tako da mi je to zanemarljiva stvar i iskreno podpuno nebitna za moje potrebe.
Da znam koji je usb imao sam ga, ali za ovo vreme je slabi i spori :)

Ljudi zna li neko kako da sklonim ove senke u produzetku slika i teksta?Pokusao sa da otkacim show shadows under desktop ali ne vredi a nervira me.Kontam da nebi trebalo da je do grafike posto kad sam na googlu bele povrsine su ok jedino u sistemu ima te senke.Nervira me kad belo nije cisto belo.:)Capturex.JPGCapturey.JPG

Poslednja izmena:
Neko ovde ne vidi dobro, e sada je pitanje ko? Sta bih trebalo da se vidi na ovoj slici jer to sto si zaokruzio nema nista! Ubih se gledajuci u slike i sve mi belo sada igra pred ocima.

Hahaha, kakve bre senke :D Prso ti je monitor na tim delovima ekrana verovatno..

Hahaha, kakve bre senke :D Prso ti je monitor na tim delovima ekrana verovatno..

Hm.Pa kako onda kad sam u google ne vidim te senke nego samo kad sam u windowsu.Evo i ovde na forumu bela pozadina crni font i nema nikakvih senki a u windowsu iza bilo kog teksta ili slike imam sive senke.Prso sam ja izgleda.:)

Ja sam kupio pre par godina HP flesku i za manje od 15 minuta preko Rufusa napravi bootabilnu flesku , Silicon power mi je za manje od 10 minuta pravio bootabilnu flesku , kingston jeftiniji modeli su losi.

Imam Dell E5420 i na W8.1 je zamrzavao sliku. A to se sad desava i na Win 10. Kome mogu da se obratim ili pisem?
Masina je vise nego dobra i5, 4gb rama ssd 120 gb...

Imam Dell E5420 i na W8.1 je zamrzavao sliku. A to se sad desava i na Win 10. Kome mogu da se obratim ili pisem?
Masina je vise nego dobra i5, 4gb rama ssd 120 gb...
Napajanje koje?
Kako se desava to zamrzavanje, mora hard restart?

Da pitam jos samo da li ima nacin da licencu nekako vezem za hotmail nalog, a ne za hardver? Znaci kad uradim upgrade sad sa 8.1 na win 10 da mogu posle kad formatiram laptop i prodam da podignem clean win 10 na drugoj masini logovanjem sa nalogom koji sam koristio ranije na tom laptopu?

Ne. Vezuje se za hardver.

Pa to je nesto osnovno kada radis oko racunara, prvo proveris jel sve ustekano dobro i zvarnuto do kraja pa tek ako tu ustanovis da je sve ok tek onda ides dalje da trazis problem. Nije svaki put problem u samom windows-u ali dobro znas kako se kaze na svojim a i na tudjim greskama se uci.

Nazad
Vrh Dno