- Učlanjen(a)
- 04.04.2015
- Poena
- 19
Verovatno imas spor usb .
A koliko to usb treba da bude brz? Imam Kingston 8 gb DataTraveler!
Verovatno imas spor usb .
Kingston za k*urac ne ih biva usb ti je spori i to mnogo,imam doma 2 usb flash jedan je siliconpower 16 gb 3.0 i jedan je sandisk 3.0 32 gbA koliko to usb treba da bude brz? Imam Kingston 8 gb DataTraveler!
Nema za Win 10 za tvoj chipset. IRST od verzije 14.5 koja podržava Windows 10 nema podršku za chipset iz serije 7, već samo za chipset počev od serije 8...
ok, hvala... uzgred, instalirao sam AHCI driver >64bit Intel RST(e) AHCI/RAID Drivers v13.1.0.1058 WHQL (They are suitable for X79, X99 and all 7-9 Series Chipset systems running in AHCI mode). link: http://www.win-raid.com/t2f23-Intel-RST-RSTe-Drivers-newest-v-WHQL-v-WHQL.html
Pročitao uputstvo i jadac. Kaže ovako Click on Settings option, click on Choose what to clear and then click on Clear box. Super samo je fazon što nema clear box??
Pogledajte prilog 176718
Pročitao uputstvo i jadac. Kaže ovako Click on Settings option, click on Choose what to clear and then click on Clear box. Super samo je fazon što nema clear box??
Pogledajte prilog 176718
A zašta služi taj drajver?ok, hvala... uzgred, instalirao sam AHCI driver >64bit Intel RST(e) AHCI/RAID Drivers v13.1.0.1058 WHQL (They are suitable for X79, X99 and all 7-9 Series Chipset systems running in AHCI mode). link: http://www.win-raid.com/t2f23-Intel-RST-RSTe-Drivers-newest-v-WHQL-v-WHQL.html
A zašta služi taj drajver?
Ih koliko DataTraveler modela postoji. I meni rufus za čas napravi butabilni USB.
Kingston za k*urac ne ih biva usb ti je spori i to mnogo,imam doma 2 usb flash jedan je siliconpower 16 gb 3.0 i jedan je sandisk 3.0 32 gb
Silicon power benchmark kopiranje na usb je 21 mb a kopiranje od udb je 79mb
Sandisk ulta je kopiranje na usb je 32mb a kopiranje od usb je 120mb, jedan usb windows napravi za 2 min
Edit
Najbolja kupovina za sada je sandisk extreme usb ima bezinu od 230mb sto je fenomenalno
Da znam koji je usb imao sam ga, ali za ovo vreme je slabi i sporiEvo da ti odgvorim koji je data traveler upitanju!
Pogledajte prilog 176729
Gle ja kada sam ovaj usb kupovao a ima vec pooooodosta godina kako je kupljen onda je to bio najveci po kapacitetu e tek nesto kasnije se slican takav pojavio sa 16 gb.
A kako usb ne koristim svaki dan tako da mi je to zanemarljiva stvar i iskreno podpuno nebitna za moje potrebe.
Hahaha, kakve bre senkePrso ti je monitor na tim delovima ekrana verovatno..
Ljudi zna li neko kako da sklonim ove senke u produzetku slika i teksta?Pokusao sa da otkacim show shadows under desktop ali ne vredi a nervira me.Kontam da nebi trebalo da je do grafike posto kad sam na googlu bele povrsine su ok jedino u sistemu ima te senke.Nervira me kad belo nije cisto belo.Pogledajte prilog 176735Pogledajte prilog 176736
Mrdni malo kablic koji ulazi u monitor,on pravi senke.
Napajanje koje?Imam Dell E5420 i na W8.1 je zamrzavao sliku. A to se sad desava i na Win 10. Kome mogu da se obratim ili pisem?
Masina je vise nego dobra i5, 4gb rama ssd 120 gb...
Ljudi zna li neko kako da sklonim ove senke u produzetku slika i teksta?Pokusao sa da otkacim show shadows under desktop ali ne vredi a nervira me.Kontam da nebi trebalo da je do grafike posto kad sam na googlu bele povrsine su ok jedino u sistemu ima te senke.Nervira me kad belo nije cisto belo.Pogledajte prilog 176735Pogledajte prilog 176736
Hhahaha, trolololo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari