@Markic ti imas najvise sansi da zaradis onih 100 000$ koje daje Microsoft..
Imao si sve moguce bagove do sada...nacice se i sigurnosni propust.
Zameni Defender krstenim antivirusom![]()
Odlicno, sve cisto...papiri, dva primerka, sertifikati... saso mange.Nisu propustili da i za ovu najave da ce pecevi ici i blokirati counterfit softver, kao i da se pecevi nece moci blokirati i da ce se instalirati i bez saglasnosti korisnika/ca.... obe stvari su najavljivali i u proslim verzijama doduse pa se nisu desile, kako (za) sada prolazite s time?
Da li postoji opcija u Win 10 da aplikacije koje updatuje u STORE-u prikaze kao notifikaciju u action centru? Vidim svaki dan nesto updatuje, ali to vidim u event view-eru. Voleo bih kada bi mi izlazila notifikacija. Hvala.
Čitam na Windows central-u da mnogo ljudi ima problem sa Mail,Onenote aplikacijom koje neće da se pokrenu,a sem toga imaju problem i sa Store-om koji ništa neće da skine.Naravno da sam i ja među tim srećnim korisnicima i jednostavno mi ništa od prethodno nabrojanog ne radi.Bio bih vam zahvalan ako biste proverili da li kod vas rade ove aplikacije!
Edit:Radi mi sve sem store-a
Sve od gore navedenog radi savršeno, Mail i OneNote se pokreću, a Store skida uredno aplikacije, i ažuriranje radi bez problema.
Da nisi možda čačkao nešto oko UAC-a (User Account Control)?
Video sam na Windows Central-u da je rešenje problema moguće tako što u System Configuration prebacim na Normal Startup,istina je da je kod mene namešten na selective,ali neće da se promeni na Normal startup.Kako je kod tebe namešteno?
Pogledajte prilog 176680
Selective Startup, po default-u. U pitanju je čista instalacija u čistom UEFI modu (ugašen CSM u BIOS-u).
Eto i meni tako pa Store ceo dan neće da apdejtuje aplikacije,a nikako da ga prebacim na Normal bar da proradi,Ja prabacim i idem na OK i kada uključim ono opet na Selective startup,ne znam gde je problem
Odradi clean install, nemoj se mučiti... Jedino ti ta opcija preostaje.
Čitam na Windows central-u da mnogo ljudi ima problem sa Mail,Onenote aplikacijom koje neće da se pokrenu,a sem toga imaju problem i sa Store-om koji ništa neće da skine.Naravno da sam i ja među tim srećnim korisnicima i jednostavno mi ništa od prethodno nabrojanog ne radi.Bio bih vam zahvalan ako biste proverili da li kod vas rade ove aplikacije!
Edit:Radi mi sve sem store-a
Samo idi na RESET i dobijes cist win,ne moras da se mucis. Probao,super fazonIzgleda da mi je to jedino rešenje
A sta cu sa driver-imaSamo idi na RESET i dobijes cist win,ne moras da se mucis. Probao,super fazon
A sta cu sa driver-ima
LJudi sve mi radi odlicno, a kad sam otvorio microsoft edge font kada odem na neki search engine sajt bilo da je bing, google, msn. Ima odvratan FONT!
Dok kad udjem na neki sajt nemam taj problem, je l' zna neko kako da resim taj problem?
Evo kako to cudo izgleda
Pogledajte prilog 176689
Prvi update nakon instalacije imaces sve drajvere. Samo biraj kompletno brisanje,deep clean da ne ostaju repovi
A koliko otprilike traje proces kompletnog brisanja,da znam da li da radim odmah ili da ostavim za sutra
Kako si otvarao edge font? ne razumem?
Menjao si font?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari