- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Potvrdjujem da je upgrade mnogo sporiji od ciste instalacije , sporiji boot i odziv na klik na program i slicno.
Imam crn ekran nakon instalacije AMD drajvera. Kada obrišem drajvere sve normalno radi, računar se pali, ali sa drajverima svaki put crn ekran. To nije ni čudno, čudno je sto restart radi bez problema. Čak i kad je taj crni ekran ja mogu pritisnuti dugme za restart i nakon toga se normalno pali.
Ne znam šta sa mu radim. Do čega bi moglo biti?
Lik je zarobljen u 90im godinama proslog veka, ne treba da te cude takve izjave.
Nego zna li neko zasto mi ne nudi upgrade a pritom da zadrzi i programe , nego samo nudi da zadrzi fileove ili da bude clean instalacija, bas BZv.
Sad sam video da ona recovery particija od 450 i kusur mb, dadrži neke delove windows 10 tj. Onog upgradea na 8.1 koji sam firmatirao pre fresh insrall i ne može da se obriše osim da se ide na novi install i ubije particija
Imam crn ekran nakon instalacije AMD drajvera. Kada obrišem drajvere sve normalno radi, računar se pali, ali sa drajverima svaki put crn ekran. To nije ni čudno, čudno je sto restart radi bez problema. Čak i kad je taj crni ekran ja mogu pritisnuti dugme za restart i nakon toga se normalno pali.
To mi je palo napamet tek sad. Pošto sam dovoljno glupa osoba da imam SSD i uključenu hibernaciju.Iskljuci fastboot i restartuj komp.
http://www.sott.net/article/299628-Windows-10-spies-on-almost-everything-you-do-unless-you-opt-out
http://www.rockpapershotgun.com/2015/07/30/windows-10-privacy-settings/
Hvala, preskočiću.
Ovaj Google pokušava da me špijunira, ali ga bar ne plaćam za to.
Ovako Microsoft treba da plaćam da bi me špijunirao?
Eto i odgovora na pitanje zašto MS toliko žarko želi da korisnici pređu na W10 te nudi besplatan prelaz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari